Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Golden Mod - weekend z modem

<< < (3/7) > >>

kjarno:

--- Cytat: Arkhan ---Co do Pacho to nie wiem, ale czy on przypadkiem nie siedzi na przeciw drugiej bramy Starego Obozu przed wejściem na Teren Orków?
--- Koniec cytatu ---

Właśnie przed atakiem na Wolną Kopalnie go nie ma . Zwykle tam siedzi , ale gdy Thorus mówi mi że mam zaatakować Wolną Kopalnię jego już nie ma . Thorus mówi , że Pacho , zaczeka na ciebie , że to jego ,,scout" tylko nie wiem gdzie on ma czekać . I thx za Gilberta , nie wpadłem na to by zajrzeć do kufrów (ale przez drzwi przeszłem )

Vertex:

--- Cytat: kjarno ---Właśnie przed atakiem na Wolną Kopalnie go nie ma . Zwykle tam siedzi , ale gdy Thorus mówi mi że mam zaatakować Wolną Kopalnię jego już nie ma . Thorus mówi , że Pacho , zaczeka na ciebie , że to jego ,,scout" tylko nie wiem gdzie on ma czekać . I thx za Gilberta , nie wpadłem na to by zajrzeć do kufrów (ale przez drzwi przeszłem )
--- Koniec cytatu ---

Przecież Thorus (jeśli oczywiście zgodzimy się brać udział w ataku an kopalnie) daje nam mape na ktorej zaznaczone jest miejsce pobytu pacho idziemy więc za mapą którą nam dał, znajdujemy pacho obok wejścia do kopalni ale aby tam dojść trzeba przejść przez gory tak jak nam to mowil diego i jak jest zanzaczone na mapie. Rozmawiamy z nim, gra automatycznie zmieni czas na wieczór i atakujemy z resztą strażników kopalnie.

kjarno:
Thx . myślałem , że to Pacho ma nas tam zaprowadzić .

Żelazko:
Mam pytanie gdzie mogę znajść dwóch nowicjuszy, którzy uciekli z talizmanem Y'Beriona No wiecie tego wielkiego guru

Arkhan:

--- Cytuj ---Mam pytanie gdzie mogę znajść dwóch nowicjuszy, którzy uciekli z talizmanem Y'Beriona No wiecie tego wielkiego guru
--- Koniec cytatu ---

Wracając z Nowego Obozu i przechodząc przez most to skocz w doł i pobiegnij w prawo. Wskocz do rzeki i lec jej nurtem az do wodospadu. Nowicjusze ukryli się w jaskini która jest jakby w środku wodospadu trzeba po prostu się wspiac po skale.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej