Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Zabiorą letnie wakacje?!

<< < (4/8) > >>

Medivth:

--- Cytuj ---Szkoda, że Bezimienny nie istnieje naprawdę.On by to rozwiązał.On rozwiąże każdy problem.Policzmy:Zabił armie przeciwników, którzy byli co najmniej dwa razy więksi i silniejsi od niego, zabił sześć smoków, walczył tak długo, jak nie walczyli by nawet Innos, Adanos i Beliar, nosił artefakty bogów, wykonał zadania z narażeniem życia, wygnał ÂŚniącego i zapisał swoje imie w historii Myrthany!A zniszczenie pomysłu skasowania wakacji-co to dla niego!Podsumowanie:PROTEST!
--- Koniec cytatu ---
Don Corleone ma rację, odłóż gry.
A tak przy okazji, Bezimienny nie mógł zapisać swoje imię w historii, ponieważ go nie miał, :P

--- Cytuj ---Jak dla mnie jest to całkiem idiotyczna koncepcja, którą nie mógł stworzyć nikt inny, jak ktoś pokroju Romana G.
--- Koniec cytatu ---
Prawda...

--- Cytuj ---Ja nie wiem czy Ci politykom się nudzi i myślą, że jak są u progu władzy to im wszystko wolno?
--- Koniec cytatu ---
Wygląda na to, że strasznie się im nudzi, a wyobrażają sobie nie wiadomo, co...

Tak, jak tutaj chyba większość powiedziała, ten pomysł jest do kitu . Wakacje są właśnie po to, aby odpocząć od szkoły, od nauki. Aby wybiegać się nago po podwórku, a nie zasuwać do szkoły w mundurku (Nawet się zrymowało, :D). Tak, jak ktoś tam wyżej powiedział, że komu by się chciało chodzić do szkoły, podczas 25. stopniowym cieple, no nie? Czyli nie jestem za podzieleniem wakacji, to nie jest za dobre. Niech pozostanie, tak jak jest - Dwa miesiące wakacji, w lecie - I jest "lajcik dżojncik"...

Pozdrawiam, Medivth

Tar-Telemnar:
Niech ich piekło pochlonie jak nam zabiorą 2 miesięczny wypoczynek od tego g**** nazywanego szkołą! Co mi z dwóch przerw zamiast jednej? Szlag by to     Ale mam pocieszenie xD Jakbyśmy się skrzyknęli o 10 zł to byśmy uzbierali na płatnego mordercę i by załatwił pomysłodawcę  

WOJOWNIK CIENIA:
No to naprawdę niesamowity pomysł.   Przecież wakacje zawsze miały 2 miesiące i tak ma zostać!  To jest dla każdego czas regeneracji, odpoczynku od wszystkich obowiązków. Teraz chcą nam ten czas ukrócić!!!

(Popieram w zupełności Tar-Telemnara, ale wystarczy żeby tego nie poparli morderca jest raczej tu niepotrzebny)

POZDRAWIAM

Saschy:
Ja za to słyszałem zupełnie coś innego... Słyszałem że chcą zabrać ostatnie dwa tygodnie i przełożyć je bodajże na październik. Jeśli w ten sposób by zrobili - jestem za. Dlaczego? Bo jesień jest okresem deszczowym, ponurym, mokrym i takim gdzie się nie chce chodzić do szkoły.

Mantos:
Taa.. Wspaniały pomysł. Już widzę jak rada szanownych, wykształconych nauczycieli siada przy "Okrągłym stole" i snuje swe plany... Ten pomysł to debilizm. Ciekawe kto na to wpadł? Genialny pomysł, czemu się poci w lato kiedy jest ciepło?!
Lepiej posiedzieć w szkole i posłuchać o fascynującym zapyleniu, a potem kiedy przyjdzie wspaniałe zimno i deszcze wypuścić uczniów ze szkół na wakacje. No i za swoje genialne pomysły domagać się podwyżki  .

PS. Czemu nauczyciele nie strajkują jak pielęgniarki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej