Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Zabiorą letnie wakacje?!

<< < (3/8) > >>

VwB:

--- Cytat: Neroalex ---pytanie do VwB czemu uwazasz ten pomysl za dazeniem do wzorcow UE znasz ajkies panstwo UE ktore posiada taki system wypoczynku od nauki bo ja nie znam takiego panstwa. a co do stodentow to już na pewno by nie obejmowalo [PROTESTY ] poza tym studenci maja 3 miechy wolnego i zamiast 2 tygodni feri zimowych 3albo 4
--- Koniec cytatu ---

Znam pare takich państw: Niemcy, Słowacja, Francja, chyba jeszcze w Hiszpanii, nie wiem jak w innych krajach bo nie mam tam rodziny.
Do studentów, to wyobraź sobie ze z tych 4 tygodni to tak naprawdę odpoczywają pare dni, bo sesja za pasem

Tiw:

--- Cytat: Feomathar ---Szkoda, że Bezimienny nie istnieje naprawdę.On by to rozwiązał.On rozwiąże każdy problem.Policzmy:Zabił armie przeciwników, którzy byli co najmniej dwa razy więksi i silniejsi od niego, zabił sześć smoków, walczył tak długo, jak nie walczyli by nawet Innos, Adanos i Beliar, nosił artefakty bogów, wykonał zadania z narażeniem życia, wygnał ÂŚniącego i zapisał swoje imie w historii Myrthany!A zniszczenie pomysłu skasowania wakacji-co to dla niego!Podsumowanie:PROTEST!
--- Koniec cytatu ---
LOL
Dziecko, odłóż na jakiś czas gry komputerowe.

Wracając do tematu, to pomysł jest absurdalny, i zalatuje Giertychem. Wakacje w lecie są chyba dla tego, że w lato jest najcieplej. Komu by się chciało uczyć gdy za oknem jest 25 stopni ciepła. Baseny i wszelakie jeziora, w których można pływać byłyby otwarte o połowę krócej i o co najmniej o połowę była by skrócona możliwość podróżowania po Polsce, chyba, że kto.ś jest fanem błota i deszczu. Mam nadzieje, że pomysł ten nigdy nie wejdzie w życie i ludzie przestaną się ścigać w wymyślaniu debilnych ustaw.

Gal Anonim:
Jeżeli w ogóle prawdą jest, że taki pomysł istnieje, to po pierwsze, nie przejdzie choćby dlatego że nauczyciele też mają wolne w wakacje i też będą przeciwko.
A po drugie to to by w sumie nie było nic dziwnego, w wielu krajach Europy tak jest (np. Niemcy)

Baś-ka:
Kogoś chyba nieźle tir potrącił że na taki pomysł wpadł. Dajcie spokój nasz rząd całkiem już powariował żeby się nie wyrażać. Mimo wszystko głosowaliśmy na Tuska, to teraz mamy.Póki co nic się nie zmieniło.

Vigo:
Faktycznie, tylko idiota coś takiego by wymyślił. Ja już widzę że u nas w szkole to będzie się działo    Kilka szyb poleci na pewno jeśli to wejdzie w życie. Dla mnie to byłaby klęska żywiołowa i niewyobrażam sobie czegoś takiego. Załatwiłem sobie wokacje w chorwacji i mam zamiar pojechać bez względu na to co się stanie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej