Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Zabiorą letnie wakacje?!

(1/8) > >>

Boba Fett:
Nie inaczej, jak w tytule topicu. Ja napiszę krótko i na temat: właśnie niedawno usłyszałem w telewizji, że nauczyciele wpadli na iście genialny pomysł - chcą zamiast letnich ferii podzielić je na pół i zorganizować podczas... wiosny i jesieni. o_O

Jak dla mnie jest to całkiem idiotyczna koncepcja, którą nie mógł stworzyć nikt inny, jak ktoś pokroju Romana G., który również chciał na siłę zabłysnąć i wprowadzić coś nowego i rozjaśniającego aktualne ,,niezbyt miłe życie uczniów". Człowiek, który to wymyślił najwyraźniej w młodości nigdy nie miał szczęścia do wakacji, a teraz będąc już dorosłym bardziej myśli o swoich potrzebach i zachciankach.
Z tego co wiadomo, informacja ta nie jest jeszcze pewna i nie mogę potwierdzić, że na 100% coś takiego wejdzie w życie.

Chciałbym poznać Wasze zdanie na ten iście ciekawy pomysł chluby naszych szkół - grona nauczycielskiego.

Marsik:
Jeśli to prawda, to bardzo źle. 2 miesiące wakacji są po to, by odpocząć od szkoły. Po co dawać krótsze przerwy wiosną i jesienią. Mam nadzieję, że ten głupi pomysł nie przejdzie. Zawsze myślałem, że wakacje mamy żeby odpocząć od szkoły i nauczycieli. Gdyby to zmienili ciężko by było sobie wyjeżdżać do ciepłych krajów...

Anmarius:
Ee, już od razu widać (tak jak stwierdził Boba Fett), że ten kto to wymyślił, jest pokroju Giertycha. Jak można wpaść na tak głupi pomysł i zabierać wakacje, podczas których jest ciepło, przyjemnie i podczas których ma się wolne, ponieważ właśnie wakacje są najlepsze (moim zdaniem), do spędzenia odpoczynku. Jeżeli nie jest na 100%, to na razie się tym nie przejmuję, ale uważam to za bardzo idiotyczny pomysł.

Arkhan:
Yeah, w tym momencie przypomina mi się burzliwy temat o Nauczycielach kiedy to paru userów z zbyt wysokim ego za wszelkie skarby broniło ten zacny zawód. Otóż mam nadzieję że pomysł nie przejdzie bo jest totalnie idiotyczny. W takim razie zróbmy petycję żeby nauczycielom jeszcze bardziej obciąć pensję z pewnością się ucieszą.  To tyle na ten temat.

Eregrin:
COOO?? Ty żartuesz, mam racje? WAKACJE PODZIELONE? NIEEE! Dlaczego na tym świecie istnieją ludzie, którzy myslą TYLKO I WYÂŁÂĄCZNIE o sobie? To jest bez senu, jak lokata...

PS.
Już pomysł z Mundurkami był lepszy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej