Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dlaczego polubiliście Gothic'a?
Bard Hunter:
Ja polubiłem Gothica za (teoretyczną) nieliniowość:
dlaczego teoretyczną?
bo jest jedno zakończenie w Gothic 1 i w Gothic 2.
Jednak fajnie się "bawi" gothiciem!
Chodzisz,zbierasz żywność itp.
Gothic pożyczył mi kolega i mi się spodobało i kupiłem dla siebie ;]
PLShayloPL:
--- Cytat: Lord Sado ---Hmm... pytanie nie powinno być "Dzięki czemu polubiliście grę Gothic?".
EDIT. Dwa posty weszły... proszę o kasację tego.
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam ale tak pomyślałem o temacie kłaniam się :D. I dlaczego dałeś 2x ten sam post?
Ps: Proszę do dalszego zamieszczań opinii
Randall:
Ja polubiałem Gothica dzięki koledze Russelowi bez niego nie wiem co bym zrobił grał bym pewnie w Wieźmina albo w Crizissa to co on mi opowiedział to było nic w porównaniu do samej gry . W jedynce najbardziej podobała mi się fabuła bo była na prawdę bardzo dobra a w Gothic2 lub Noc Kruka to że wreście zobaczyło się całe Khorinis i zmienioną Górniczą dolinę oraz Jarkendar w Gothicu 3 Grafika na prawdę potężna dobrze że mam dobry sprzęt no i nareszcie zobaczyłem kontynent na pierwszym miejscu jest VARANT na 2 MYRTANA a na 3 NORDMAR KOCHAM tą grę
ROAREKODWIERTAREK:
Gothic to moja ulubiona gra i już. Fabula jest boska i to wystarcza
Vassili:
ja polubiłem gothica dlatego że jest najlepszą gra cRPG. Zaczeło się od:
Gram sobie z kolegami w piłke i często widywaliśmy takiego dzieciaka który bawił się mieczami. Mówił że to bohater gry i że ratuje świat. ÂŻeby sprawdzić czy taki jest zniego bohater jak mówi to wystawiliśmy go na próbe, a on nic o tym nie wiedział. Budowaliśmy bunkier w zaroslach kiedy on się zapytał: "co tam siedzi" (nic nie było widać) ja odpowiedziałem "dzik". Mój kolega zaczoł szelestać w bunkrze kiedy mały wzioł nogi zapas. Rozpłakał się. Kilka dni później gdy dalej tak się bawił zapytałem się go skąd to wytrzasnoł. Odpowiedział "z kocika". Gdy zapytałem się jego ojca jaka to gra odpowiedział "gothic". Mój brat nie chciał zebym pozyczał te gre bo powiedział ze jest nudna. Nie pożyczyłem. W szkole koledzy mi powiedzieli że mam zagrac bo jest to super gra. Sprawdziłem jego ocene w gazetach i pożyczyłem. Gram do dziś ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej