Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dlaczego polubiliście Gothic'a?

<< < (3/6) > >>

flake:
Ja polubiłem Gothica....dzięki Morrwindowi O.o....szukałem podobnej gry RPG, jednak bardziej realistycznej, w której LUDZIE nie mieszkali w domkach z grzybów i takie tam...
Jednak samo spotkanie z Gothiciem było przypadkowe, ponieważ kupiłem CD action dla Splinter Cella, ale po zainstalowaniu Gothica pan Sam Fisher odsunął się w cień....(tak jak na niego przystało ^^)

Ingmar:
Ja kiedyś(dawno, dawno temu... :D)szukałem sobie gry, bo mi się już nudziło i poszperałem po szafkachi znalazłem grę Gothic.Mówię : może byc dobre, i zagrałem..A jak już pierwszy raz to gram aż do dziś...Pamiętam moja radochę z wyciągnięcia mecza :D.Z kumplami siedzimy(Ja gram)i rozpoczelismy gre ... a oto nasz dialog: (:D)

kumpel1:tej! Patrz tego ptaka, zabij go!
Ja:niby jak?!
kumpel2: wyciągnij broń!(przypadkowo on nacisnął spację)
Ja: WooooW!!! :D. Jak to zrobiłeś?!

Do dziś mam z tego ubaw :P

" Niech ogień Innosa ogrzewa wasze serca"

kwicol:
Gothica polubiłem dzięki mojemu kumplowi który kupił ją w PLAY''U ładnych kilka lat temu (bodajże w 2003 roku). Z początku wydawał mi się nudna bo nie umiałem w nią grać ale po kilku dniach grania "odczułem" ten kilmat GI

Eregrin:

--- Cytuj ---//A jaką niby masz fabułę w Gothic 3? Odbijanie miast z rąk orków? Ja jakoś tam nie widzę bardzo rozbudowanej fabuły... wręcz przeciwnie, strasznie słabą.//
--- Koniec cytatu ---

Możesz Grać po stronie Beliara, Adanosa, Innosa, tyle zadań pobocznych, taki ogromny świat, tyle nowych potworów, zbroje, miecze, postaci + reputacja, wymagania reputacja na to i na tamto, fabuła rozbudowana więc jest. /\Grałem ja w to zaledwie trzy dni i aż tyle zauważyłem. Jedyne, co mi w tym nie odpowiada, to wielkie wymagania systemowe :)

Eomer Syn Króla:
Ja dowiedziałem się o Gothicu od mojego kolegi. Na początku pomyślałem sobie a.... jakaś tam beznadziejna gra. Ale gdy już ją zobaczyłem to od razu zmieniłem zdanie. Gothic to po prostu super gra. Duży świat, ładna grafika, ciekawe questy oraz rozbudowana fabuła. Czego chcieć od niej więcej ??. Gothic to po prostu świetna gra RPG !!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej