Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dlaczego polubiliście Gothic'a?
PLShayloPL:
Witam w tym temacie proszę zamieszczać opinie dlaczego polubiliście naszą wspaniałą grę?
A więc ja polubiłem dzięki koledze bo miał podróbę Gothic 1, grałem u niego, aż mnie to popchało do dalszego grania w 1 rozdziale byłem noobem ale w 3 już kapowałem co nieco i tak grałem w wszystkie części. Oczywiście nie od razu po paru latach czekania na następne części :D.
Eregrin:
Ja zagłosowałem na: Bo jest najlepszą grą cRPG
Dlaczego? BO ma to tak rozwiniętą fabułę (zwłaszcza Gothic 3) taką niską cenę, że poprostu każdy wielki fan (jak ja xD) by na to zagłosował...
Sado:
Hmm... pytanie nie powinno być "Dzięki czemu polubiliście grę Gothic?". Bo dlaczego, to ktoś mół polubić ze względu na grafikę, fabułę, klimat, wielkość świata itp. Pytanie jak i odpowiedzi są wg. mnie tak chaotyczne, że można nie zrozumieć. Nie zaznaczyłem żadnej odpowiedzi. Gothic'a poznałem i polubiłem dzięki mojemu kumplowi, a polubiłem ze względu na klimat (głównie w Gothic'u 1).
--- Cytuj ---BO ma to tak rozwiniętą fabułę (zwłaszcza Gothic 3)
--- Koniec cytatu ---
//A jaką niby masz fabułę w Gothic 3? Odbijanie miast z rąk orków? Ja jakośtam nie widzę bardoz rozbudowanej fabuły... wręcz przeciwnie, strasznie słabą.//
Sado:
Hmm... pytanie nie powinno być "Dzięki czemu polubiliście grę Gothic?". Bo dlaczego, to ktoś mół polubić ze względu na grafikę, fabułę, klimat, wielkość świata itp. Pytanie jak i odpowiedzi są wg. mnie tak chaotyczne, że można nie zrozumieć. Nie zaznaczyłem żadnej odpowiedzi. Gothic'a poznałem i polubiłem dzięki mojemu kumplowi, a polubiłem ze względu na klimat (głównie w Gothic'u 1).
--- Cytuj ---BO ma to tak rozwiniętą fabułę (zwłaszcza Gothic 3)
--- Koniec cytatu ---
//A jaką niby masz fabułę w Gothic 3? Odbijanie miast z rąk orków? Ja jakoś tam nie widzę bardzo rozbudowanej fabuły... wręcz przeciwnie, strasznie słabą.//
EDIT. Dwa posty weszły... proszę o kasację tego.
KAT:
Dostałem od kolegi który przymusowo mi ją dał powiedział "jak nie zainstalujesz to nie wracaj"
z niechęcią zainstalowałem....i gram do dziś!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej