Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
CO sądziscie o mundurkach
Moc Innosa:
ja tam nie mieszkam w Polsce wiec mnie to nie obchodzi ale powiem tyle:z jednej strony dobrze a z drugiej zle
KAT:
Mają znów teraz wycofać te mundurki, takie coś słyszałem. Ja szczerze mundurków nie lubię, ale jak mają być to niech będą takie jak mówi jureus.
PLShayloPL:
--- Cytat: Mr.Snaki ---CO sądzicie o idiotycznym pomyśle giertycha MUNDURKI.
--- Koniec cytatu ---
To ten dział. Bo innego pasującego nie było.
A co do tematu to w mundurkach jest gorąco i debilnie. Aż mam ochotę go spalić, ale czytałem w gazecie (nie pamiętam jakiej) że mundurki nie będą konieczne i będzie zależeć to od szkoły czy będzie chciała mieć czy nie mam nadzieje że moja nie :D. To będzie wdeche.
Orcrist:
Ja twierdzę, że mundurki są do du...! Mój kumpel to sobie nim buty pastował .
U nas w klasie jest tylko jedna osoba, która chce nosić mundurek (na 23 osoby). Przeczytałem posta (nie chce mi się już sprawdzać kto go napisał) żeby mundurki były w moro.
Hmmm... DOBRY POMYSÂŁ
Walentin:
Powiem szczerze mundurki są do kitu. To totalne szmaty. Niepasują do niczego. Np. mój jest taki że pod niego się nie ubierze żednej szerszej bluzki, bluzy po poprostu ten szmacior jest zbyt wązki. Po drugie po wypraniu schnie około trzech dni. Co jest bardzo wkórzajace. Po trzecie "przyciaga" jakieś nitki, próchna. całe szczęście cieszę się ze tylko pare miesiecy go noszę i dłuzej nie bedę bo wychodze z gimka.
Tylko nie rozumiem po co Pani minister edukajcji Pani nijaka "Hall" chce wycofac mundurki. na pierwszy rzut oka ok bo uczniowie nie będą się męczyć Ale co mają powiedziec ci którzy kupili mundurek noszą go przez powiedzmy rok bo zaraz Pani minister je odwoła i komu oni sprzedadzą swe mundurki? he he pieniadze w błoto wyrzucone o!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej