Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

CO sądziscie o mundurkach

<< < (4/7) > >>

Subotai:
Widzicie drodzy obywatele, mundurki same w sobie nie są złe. Pomysł dobry, Giertych jest dobry. Ale nie na XXI wiek...  

Anmarius:
Moim zdaniem mundurki są do bani, do kitu i srał na nie pies. Jest to pozbawienie uczniów indywidualności (jak powiedział Zigur), własnego stylu i wolności. Co to za wygoda i przyjemność chodzenie jak spięty idiota tylko po to, że w szkole ma być porządek, i że im się to podoba. 'O, ale oni pięknie wyglądają, tak spójnie i jakby byli braćmi i siostrami...' W dupę takie kity mogą sobie nauczyciele wciskać. I co z tego, że za komuny oni musieli je nosić? Nie znaczy to, że my też mamy taki nakaz noszenia, chociaż wcale w dzisiejszych czasach nie musimy ich nosić. Tak więc? Dorośli mają władzę i to co im się podoba, to muszą to zrobić i dzieci, uczniowie, licealiści, czy inni, nie mają w takich sprawach głosu...

Jednym słowem - szajs, srał na to pies.

Subotai:
Do Travisa :

--- Cytuj ---Jest to pozbawienie uczniów [...] wolności
--- Koniec cytatu ---

Wiesz co to pozbawienie wolności ?

--- Cytuj ---Nie znaczy to, że my też mamy taki nakaz noszenia
--- Koniec cytatu ---

Jeśli nie ma takiego nakazu to o czym jest ten temat hmm ?

--- Cytuj ---Dorośli mają władzę i to co im się podoba, to muszą to zrobić i dzieci, uczniowie, licealiści
--- Koniec cytatu ---

I tak jest prawidłowo. Grunt to bunt hę ? Radze przeczytaj swojego posta od góry do dołu i zobacz jakie bzdety tam napisałeś.

--- Cytuj ---srał na to pies
--- Koniec cytatu ---

A ty to nosisz ! Higiena, higiena kolego...  

Pozdrawiam wszystkich gówniarzy myślących tak jak ten pan wyżej i życze, aby to sobie przemyśleli...

Edit. Oczywiście ja też jestem na nie...

Arkhan:
Mundurki mnie nie dotyczą xD. Jestem w 2 klasie LO, i powiedziano że u mnie w szkole nie zostaną wprowadzone. Ja się cieszę, większość też że można chodzić do szkoły w tym czym się lubi.

Powracając do pomysłu, zaiste Romek już próbował zrobić z Polski nie Irlandię ale Anglię i wiele innych krajów. Prawda jest taka, że mundurek to jest dziś śmiech i nie jest to kompletnie na mentalność Polskiej młodzieży, chociażby świadczą o tym posty wyżej. Pomysł to jeden wielki niewypał.

Valdar:
Hmmm ... ja tam nie mam takiego wyboru jak wy ;) poszedłem do szkoły co mundurowa była jest i będzie, nawet jak ministrowie będą coś mieszać. U mnie mundur wygląda tak: Garnitur z emblematami i złotymi guzikami z kotwicą, dodatkowo trzeba mieć koszule z krawatem. Co do spodni to większość nosi jakieś dżinsy ( dobrze że się nie czepiają :P ). Ja przyzwyczaiłem się do munduru, mimo to trochę krępuje ruchy, ale nie ganiam się po szkole :P takie krępowanie ruchu nic nie przeszkadza mi i dla tego jakoś nie mam nic przeciwko mundurkom. Zanim mnie zjedziecie pamiętajcie że jestem w Technikum o bardzo długim stażu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej