Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

CO sądziscie o mundurkach

<< < (2/7) > >>

Mr.Snaki:
Stworze chyba w gothicu nowego armora : Mundurek giertycha obrona przed jedynkami 10% obrona przed woźnym 40% obrona przed sszkołą -100% (lol sory pomylił mi się dział ale i tak dobrze^^)

Vessen:
Ja jestem ogólnie przeciw mundurkom ale przynajmniej dają 100% ochrony przed dyrektorem. U nas w szkole mówimy na nie wełniaki pasterski. Już ci wszyscy mówili ale powtórzę TO NIE TEN DZIAÂŁ!.

Nakiel:

--- Cytat: Vessen ---Ja jestem ogólnie przeciw mundurkom ale przynajmniej dają 100% ochrony przed dyrektorem. U nas w szkole mówimy na nie wełniaki pasterski. Już ci wszyscy mówili ale powtórzę TO NIE TEN DZIAÂŁ!.
--- Koniec cytatu ---

1. Ja jakoś chodzę do tej samej klasy co ty i nawet nie usłyszałem określenia "wełniaki pasterki".
2. Co ma mundurek do dyrektora?  

Moim zdaniem mundurki to głupi pomysł, i tak nie wyglądamy jednolicie, nikt ich nie nosi, jak ktoś chce to i tak wejdzie, mówiąc, że jest rodzicem jakiegoś pierwszo-klasisty (A teraz wyobrażamy sobie gostka w kominiarce i masce, mówiącego, że jest ojcem dziecka, którego imię zapomniał  ).

PS. Na tym forum są 3 osoby z mojej klasy: Vessen-MIKI, Orcrist-Baki no i ja tak samo jak nick.

zygii:
Co ma mundurek do dyrektora?
A to że dyrektor bez tego morze cię ochrzanic jak chce .
Też sądze że to trochę dziwne ale były minister miał niespełnione ambicje albo przykrościu z mundurkami jak był młody i na nas chce się wyrzyc.

Garrador:
Nareszcie ten dział, dzięki moderatorom!

A do tematu.
Mundurką nie! Absolutnie nie, co prawda u nas prawie nie czuć i nie patrzy się na nie, ale słyszałem o szkołach które mają trzy mundurki, i do tego bardzo drogie.
Jeszcze słyszałem o mundurkach, którymi są polare noszonę nawet w lato! To skandal!

Giertych chyba nie był tym co zawsze, lecz teraz kiedy jest nowy minister to słyszałem, że chce znieść mundurki (plotki, lecz mam nadzieję, że prawdziwe)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej