Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Rozdziały w Gothic II - który najlepszy, a który najgorszy?

<< < (4/11) > >>

Kinra:
Dlamnie najfajnieszym rozdziałem jest rozdział 1 gdyż wtedy mamy wiele ciekawych misji, zastanawiamy się do której grypy się dołączyć i na co mamy isć(na jaką specjalizację).

Najnudniejszy wydaje mi się ostani akt z powodu wielokrotnego przejscia gothica, poprostu znudził mi się.  

Randall:
Dla mnie najlepszy rozdział to 2 rozdział Powrót Do Kolonii bo spotyka się stare tereny z Gothic1 . A najbardziej nie lubię 6 Rozdział Dwór Ihrdorad bo jest tam mało ludzi do pogadania jest tam mroczno i w cale nie jest taki trudny do przejścia  

ROAREKODWIERTAREK:
Najbardziej nielubie pierwszego rozdziału. Jest trudny, wiele się trzeba napocić by nieco rozwinąc postać a także by dołączyc do jakiejs gildii.
Mój ulubiony rozdział to czwarty. Polowanie na smoki - to chyba najfajniejsza przygoda, jaka nas spotyka w gothicu .
Patrząc na wyniki ankiety powiem: trzeci rozdział nie jest wcale taki zły ...

[div class=\'codetop\']CODE[div class=\'codemain\' style=\'height:200px;white-space:pre;overflow:auto\']
... Niech Innos da nam siłę !

Robben:
    Za najlepszy rozdział uważam 4 ,,Polowanie Na Smoki'', (ciekawe - w Gothicu I też mi się 4 rozdział podobał najbardziej i się domyślam, który najbardziej będzie mi się podobał w Gothicu 4 ;)) dlatego że od początku dołżymy do spotkania z tymi bestiami, spotykamy je w końcu, a walka z nimi jest niezwykle emocjonująca i ciekawa ;D. Poza tym, w tym rozdziale jesteśmy potężną postacią, zdobywamy mnóstwo doświadczenia (nie tylko na smokach), pojawiają się ÂŁowcy smoków i nasz stary przyjaciel UR-Shak, oraz w ogóle jest wtedy fajnie.
    Drugi bardzo dobry rozdział, to 2 ,,Powrót do Koloni'', ponieważ jak pierwszy raz tam poszedłem, to na pierwszy rzut oka niewiedziałem gdzie się znajduję i dopiero jak się porozglądałem po otoczeniu, wiedziałem że to już stara kolonia, więc zrobiło to na mnie niesamowite wrażenie i dlatego ten rozdział bardzo lubię.
    Trzeci, równierz bardzo dobry rozdział to 1 ,,Zagrożenie'', gdyż wiadomo - pierwszy raz jak gramy jest niesamowite wrażenie i nasza przygoda dopiero się zaczyna. Ale przedewszystkim, mamy słabą postać, trzeba uważać z kim zadzieramy, jakie umiejętności i atrybuty rozwijać i do jakiej gildi dołączyć. Oprócz tego, spotykamy starych znajomych, nowych ludzi, odwiedzamy mnóstwo miejsc i wykonujemy wiele misji.
    Czwartym, także bardzo dobrym rozdziałem jest 3 ,,Oko Innosa'', bo gra zaczyna się robić emocjonująca 8).
Pojawiają się poszukiwacze, Lothar zostaje zabity, Bennet siedzi w więzieniu, Oko Innosa zostaje skradzione, awansujemy w szeregach gildi i bardzo się cieszę jak widzę Pyrokara, Vatrasa i Xardasa, jak naprawiają razem Oko Innosa ;D.
    Kolejnym już piątym znakomitym rozdziałem, jest 6 ,,Dwór Irdorath''. Mamy niezwykle potężną postać, ekwipunek jak marzenie, znajomych do pomocy, spotykamy najlepszych przeciwników w grze, a spotkanie ze Smokiem-Ożywieńcem jest niezwykle ciekawe. Potem już następuje koniec. Nasi wypływają na kontynent, Xardas nas chwilowo zdradza i zło zostaje pokonane, ale czy w Khorinis w tym czasie jest wszystko w porządku? - tego niewiadomo.
    Ostatnim rozdziałem, który też jest bardzo dobry - choć nic się w nim ciekawego nie dzieje - to rozdział 5 ,,Rozstanie''. Należy zdecydować kogo wziąść na wyspę Irdorah i wykorzystać dobrze nasze ostatnie chwile w Khorinis :-\.

Wymieniłem rozdziały od tego, który mi się najbardziej podoba, do tego, który mi się najmniej podoba, ale tylko z przymusu, bo każdy rozdział w Gothicu II, jest tak samo świetny jak inne.

Doman:
Najbardziej nie podobał mi się rozdział 6 - Dwór Idorath, ponieważ musiałem zabijać pełno stworzeń beliara (mojego ulubionego boga), chętnie bym się zakolegował z czarnym magiem i smokiem ożywieńcem, a tu muszę ich zabić :| najbardziej podoba mi się rozdział I - zagrożenie, jest pełno qestów i decyduje do której gildii chce iść, decyduje również u którego czeladnika mam mieć pracę. W ogóle panuje wtedy taka fajna atmosfera. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej