Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Rozdziały w Gothic II - który najlepszy, a który najgorszy?

(1/11) > >>

Neroalex:
KOTRY Z ROZDZIAÂŁOW NAJGORSZY A KTORY NAJLEPSZY KOTRY PRZYJEMNY A KOTRY NUDNY

GLOSUJCIE I POSTUJCIE [ uzasadnienie ]

Vatar:
Najbardziej podobal mi się V rozdzial poniewaz postac jest juz bardzo rozwinięta i możesz lazic gdzie chcesz nie obawiając się niczego.Najmniej natomiast podobal mi się ostatni rozdzial dlatego ze jest bardzo duzo zagadek.

Ankh-Morpork:
Mi najbardziej podobał się rozdział " Powrót do kolonii", gdyż górnicza dolina to moja ulubiona lokacja w Gothic 2.
Natomiast najbardziej nie lubię rozdziału " Oko Innosa" z tego powodu, gdyż trzeba się za tym okiem sporo nałazić, co mnie wnerwia.

pzdr.-Ankh

Russel:
Ja najbardziej lubie rozdzial 5 ''rozstanie'' bo postać jest rozwinieta , i można zrobić wiele fajnych zadań , a nielubie rozdzialu 3 bo jest wtedy już dużo poszukiwaczy i grożnych besti , noi się trzeba nachodzić

PozDRo Russel

Nero:
Najbardziej podobał mi się rodział V- Rozstanie. Akcja trochę zwalnia, zbieramy ekipe do rejsu do Dworu Irdorath i ogólnie ten rozdział jest najlepszy wg. mnie.

Najbardziej nie podobał mi się rozdział II- Powrót do Kolonii. W kolonii jest zupełnie inny klimat, nie czuje się tam zbyt dobrze, a także jest zbyt niebezpieczna jak na II rozdział.

PzDr i szacuneczek  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej