Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Rozdziały w Gothic II - który najlepszy, a który najgorszy?
Patty:
Najlepszy był rozdział 5. Zwalnia akcja, zbieramy się, zatrudniamy załogę, kapitana. Można w spokoju wykonać pozostałe zadania. Nikt nas nie goni, jest spokojnie. Odkrywamy tajemnice, itp.
Najgorszy to powrót do kolonii. Cały czas chować się przed orkami, biegać w tamto miejsce, w inne. Podchody takie. Najwięcej złota w tym rozdziale poszło.
Dowódca Paladynów:
Najbardziej podobał mi się 4 rozdział,bo lubiłem siekać smoki,a najbardziej nie podobał mi się
2 rozdział,bo za dużo orków i nie lubiłem łazić po te info o rudzie.
Ukulele:
Najlepszy rozdział to "zagrożenie" - jest najbardziej klimatyczny, poznajemy świat, zasady w nim panujące i podejmujemy pierwsze kroki w rozwoju postaci. Natomiast najgorszy jest "Dwór Irdorath", ponieważ gra totalnie traci klimat, staję sie nagle jakaś mroczna co według mnie do gothica nie pasuje. To samo było ze świątynią śniącego :)
dvdhw:
Najbardziej NIENAWIDZĘ 3-go rozdziału.Po pierwsze przez poszukiwaczy,po drugie z dodatkiem NOC KRUKA trzeba przejść dolinę budowniczych. :'( :'( :'(
Eskel:
ja drugiego! 3 powody: orki, orki, orki! W czwartym tez wprawdzie jest ale mniej bo jak wczesniej wybije...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej