Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Rozdziały w Gothic II - który najlepszy, a który najgorszy?

<< < (3/11) > >>

PLShayloPL:
I znowu to samo sondy, sondy i jeszcze raz sondy. I nie pisz dużymi literami jak byś był niewidomy albo do innych żeby to zrozumieli nikt tu nie jest głupi prócz ciebie. Wracając do tematu to lubie rozdział IV ponieważ walczy się ze smokami i orkami naraz no i jaszczuroczłekami (czy jakoś tak). A który nie lubię to rozdział III - Oko Innosa ponieważ trzeba biegać za okiem naprawiać itp. i jeszcze przy końcu rozdziału znowu biec do kręgu słonecznego.

Enzo:
Ja zawsze grając w GII najbardziej koncentrowałem się na drugim rozdziale, ponieważ wydaję mi się, iż ten rozdział jest jednym z trudniejszych oprócz Polowania na smoki(moim skromnym zdaniem ;p). Trzeba się nieźle nastarać, żeby go przejść, załatwić sobie dobry ekwipunek nabić exp. etcetera. Co do najgorszych to z pewnością Oko Innosa. Ile trzeba się nalatać za tym, żeby sprowadzić magów, znaleźć słoneczny krąg itd.  To tyle z mojej strony.

pZdR Enzo

korpysz 9:
ja nie lubie rozdziału 1 zagrożenie trzeba co 10 min. zapisywać bo może cie byle wilk rozszarpać

a lubie rozdział 4 polowanie na smoki  dużo akcji i wogle fajnie pójśc ze starymi przyjaciółmi z Gothic 1

Mr.Snaki:
Moim zdaniem 3 jest najgorszy i najlepszy ponieważ: NAJGORSZE JEST TO ÂŻE SÂĄ POSZUKIWACZE ! a najlepsze jest to że poznaje się nowe krainy i bronie. Pozdrawwka

Vesten_123:
Ja może ułożę rozdziały wg kolejności jak je lubię.
1. Rozstanie - tu już bezio jest świetnie rozwinięty, można wszędzie chodzić bez strachu, ciekawa akcja w podziemiach...
2. Zagrożenie - Tu można poznać cały świat Gothica 2... Piękny świeat. I czy nie piękne jest rozwijanie bohatera od podstaw?
3. Dwór Irdorath - Ciekawe zagatki, zaułki, bestie itp.
4. Oko Innosa - To chodzenie do magów i gdzie indziej wcale nie jest złe, a poszukiwacze dodają grze emocji.
5. Polowanie na smoki - Nie lubię Górniczej doliny, ale zabijanie smoków i ich sług jest nawet OK
6. Powrót do kolonii - Najgorszy rozdział. Najpierw chodzenie po okolicach Khorinis i nabijanie doświadczenia, a potem na koniec (tak to jest końcówka, a nie początek) skradanie się po GD, wiedząc, że jeśli spotkamy się z orkiem - elitą lub większą liszbą orków - wojowników to będziemy martwi. Beznadziejna klapa! (Nie jest aż tak zły, gdy gra się magiem ognia)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej