Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy pomogliście Lee?
bezi111:
Ja pomogłem Lee. Jest to jedna z moich ulubionych postaci, już od "jedynki". Ma ciekawą historię. Po za tym ludzie nie zaskługują na takiego króla co ucieka z bitwy. Tak było, serio, musiałem go ganiać po całym Vengardzie, ale wreszcie go zabiłem.
jureus:
ja zawsze pomagam w gothic 1 byłem w NO w gothic 2 byłem najemnikiem a w gothic 3 mu pomagam to jest super facet i dobry wierny przyjaciel
diego16:
--- Cytat: Cronnoss ---CZY POMOGLIÂŚCIE LEE GDY POPROSIÂŁ WAS O POMOC W ZABICIU KRĂLA?
Lee spotkamy w Klanie Ognia poprosi nas o danie mu kamiena teleportacyjnego do Vengradu
sirdziby króla Robhara II.Spotykamy się w świątyni Innosa a rószamy na króla i jego strażników. :)
Czy wykonaliście to zadanie?
Odpowiadajcie.
Pozdro dla wszystkich Cronnoss
--- Koniec cytatu ---
Ja osobiście niepomogłem Lee, pomagałem mu zawsze czy to w koloni czy poza nią, ale w Gothica III grałem ściezką buntwników a to trochę niewypada zabić osobe dla której się walczy hehe, i jeszcze jedno gdyby nie Robhar II to pewnie niebyło by nas w Koloni Górniczej, niebylibyśmy bohaterami Khorinis i nieodbilibyśmy całej Myrtany spod władzy orków.
Gdyby nie Robhar niebyło by GOTHICA !!!, że tak powiem:)
Rodney164:
Tak, tylko wtedy gdy obieram ścieżkę Beliara lub Adanosa. Pomagam mu praktycznie we wszystkich częściach i chamstwem by było nagle odmówić mu pomocy tym bardziej, że to przez Rhobara ryzykowaliśmy życie za barierą, pokonanie ÂŚniącego oraz walkę ze smokami, a Lee zawsze traktował nas z szacunkiem i służył pomocą. Normalnie zabił bym Rhobara gdy tylko go spotykam w GIII, ale ma pewną rzecz bez której nie da się ukończyć gry. Zanim podejmę decyzję zapisuję grę by nie musieć przechodzić gry od nowa, tak więc zawsze mogę jeszcze obrać drogę Innosa i wyuczyć się od Rhobara ciekawych umiejętności, ale to tyle jeśli chodzi o zalety Rhobara. Po rozważeniu wszystkich za i przeciw uważam, że lepiej jest pomóc Lee i zabić tego p******
Rhobara .
Gunses:
--- Cytuj ---że to przez Rhobara ryzykowaliśmy życie za barierą, pokonanie ÂŚniącego oraz walkę ze smokami,
--- Koniec cytatu ---
Tak, masz racje... ale gdyby Rhobar nie wrzucił nas za Barierę to nie było by Gothic'a...;p - po pierwsze, po drugie - musieliśmy coś przeskrobać, że trafiliśmy do Koloni (z niewinności tam nie trafiliśmy). A co do tematu, ja nie pomogłem Lee, zawsze opowiadałem się po stronie Innosa, a Rhobar jest tak samo jego wybrańcem jak i Bezimienny (Rhobar jest królem Myrtany - ma pewnie błogosławieństwo Innosa). Lee jest przyjacielem Bezia, ale nigdy się do niego nie przyłączyłem.. tak więc i teraz mu nie byłem pomocny!
PzDr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej