Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy pomogliście Lee?
Cronnoss:
CZY POMOGLIÂŚCIE LEE GDY POPROSIÂŁ WAS O POMOC W ZABICIU KRĂLA?
Lee spotkamy w Klanie Ognia poprosi nas o danie mu kamiena teleportacyjnego do Vengradu
sirdziby króla Robhara II.Spotykamy sie w świątyni Innosa a rószamy na króla i jego strarzników. :)
Czy wykonaliście to zadanie?
Odpowiadajcie.
Pozdro dla wszystkich Cronnoss
MyxirAnf:
Nienawidzę Robara i zgadzam się z Lee, że trzeba go skopać . A poza tym na bank bym pomógł Lee bo to mój ulubieniec w gothic1, gothic2 +NK i gothic3...
Opłaca się pomóc Lee w tej misji ze względu na rzeczy w jakie można się wzbogacić . I gdy posiada się dobry oręż itp. to niema problemu z zabiciem Robara.
Pzdro MyxirAnf
Rethon^^:
To zależy oczywiście od tego jako kto będę miał zamiar grać. Raz mu pomogę raz nie :) Liczy się różno rodność, której w Gothicu nie brakuje
Maksous:
Wykonałem to zadanie ale nie zapisywałem (specjalnie), nie chce narazie się nararzać ale przy końcu gry (komp mi nie wyrabia narazie i nie gram w gothica 3 póki nie bedę mial ram) zabije rhobara albo zrobie to jak będę szedl ścierzką Beliara.
Burzum:
Ja zabilem Robara i pomogłem Lee, bez wzgredu po czyjej jestem stronie.
Jestem jedynie bardzo zniesmaczony tym ze bardzo slabo (moim zdaniem) fabularnie bylo zrobione to zadanie... Oczekiwalem czegos wiecej jakiejs fajnej rozmowy lub czegos w tym rodzaju.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej