Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy pomogliście Lee?

<< < (7/20) > >>

Srilten:
Jak grałem po stronie Adanosa - pomogłem. Jak po Innosa - nie. Gdybym miał wybierać tylko raz, to bym mu nie pomógł. Zabicie przywódcy ludzi w tak trudnym dla nich momencie jest wymierzone w ich wszystkich...

Vacuum:
Ja raz pomogłem Lee (jak grałem po stronie Adanosa), ale on nie bardzo mi pomógł. Próbowałem razem z nim zgładzić króla, ale Lee padł martwy w wirze walki. Więc sam rozwaliłem króla i innych, a potem przyprowadziłem tam Lee.  .
Gdy grałem po stronie Innosa nie pomogłem Lee, bo chciałęm być konsekwentny i jakoś nie w smak mi było zabijać króla, któremu lojalnie służyłem. Poza tym Lee mi się nie podoba. Pała żądzą zemsty za dawne czasy, zamiast dać sobie spokój i zapomnieć. W końcu król działał w dobrej wierze.

Russel:
Jak pewnie wiecie Lee spotykamy w Gothic 3 w nordmarze ( niepamietam w kturym klanie ) siedzi i ostrzy sobie miecz ( wiadomo nakogo xD ) i możemu mu pomuc zabić króla Rhobara 2

dawno grałem w Gothic 3 , ale zaczynam grać od początku , i ztego co wiem chyba dajemy mu jednom rune teleportacyjnom do Vengardu ( z tego co pamientam są trz , do świątyni , do zamku , do sali tronowej , ale nie pamiętam ) i możemy pomuc mu zabić rhobara , chce się was zapytac czy pomogliście Lee czy woliliscie  zostawić Rhobara w spokoju , ja mianowicie zostawiłem Rhobara i nie pomogłem Lee , ale treraz przechodze Gothic 3 od poczatku , i tym razem pomoge Rhobarowi  zpełnić jego marzenie o wąchaniu kwiatków od dołu......a wy jak robiliscie

P.S jeśli był już taki temat to przepraszam , szukałem ale nie zanalazłem

PozDRo Russel

Coś nie szukałeś zbyt dokładnie...///Crisis

krassus:
Ja pomagam Lee. Mam do niego sentyment jeszcze z GII gdy wstąpiłem do najemników. Poza tym ciężko nie pomóc Lee  wiedząc jak został zdradzony przez króla i jego świtę!  

Rhobar I:
Ja pomogłem Lee bo nienawidze tej świni króla. "Moi strażnicy tylko lekko popchneli cie we wskazanym kierunku(czy jakoś tak)" idiota, bufon i cham. A Lee jest moją ulubioną osobą jeszcze z gothica 1.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej