Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy pomogliście Lee?

<< < (5/20) > >>

.:KERTH:.:
ja za każdym razem pomogłem lee w zemscie na królu  .z oczywistych powodów:to przecież rhobar wsadził nas za bariere,a lee to nasz odwieczny przyjaciel  ale bardzo trudno z lee wyrżnąć całe miasto  no cóż ale przyjaciołom się UFO  

pozdrowienia .:KERTH:.

Leonidas:
Pomogłem mu ale tak pod koniec gry ! I powiem że było to bardzo trudne zadanie ale rozróba niezła  ;D

bezimieny:
ja pomogłem lee  bo itak grałem po stronie Adanosa a samemu mi się nie chciało go zabijać więc on bił się z królem a ja paliłem czarnego robara i piłem piwo

mefiperes:
Nie zabiłem króla Rhobara, czyli tym samym nie pomogłem Lee. Wybrałem ÂŚcieżkę Innosa, a więc czułbym się źle z plamą krwi władcy na swoim mieczu.
 Lee to dobry przyjaciel, to prawda, ale zemsta niczego nie załatwi. Jeżeli wybrałbym ścieżkę Beliara, lub Adanosa, to pewnie pomógłbym Lee zabić króla, ale skoro podążam ścieżką Innosa, to nawet nie mam co słuchać szczegółów tego planu.
Cieszę się z jednego: W zakończeniu gry, jeżeli zostało się wybrańcem Innosa, Lee ponownie zostaje generałem, a Bezimienny zasiada na tronie jako nowy król. :)

Nie czytajcie ostatniego zdania, jeżeli jeszcze nie przeszliście Gothica 3, zostając wybrańcem Innosa. :)

Thorbjørn:
Ja też pomogłem Lee zabić Rhobara , ponieważ podzielam zdanie Lee na temat Rhobara . Chociaż gdy się go nie zabije to daje ci zadanie by szpiegować Xardasa nie? Nawet nie chciałem go słuchać , krew się rozbryzła.
Zawsze we wszystkich częściach pomagałem Leemu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej