Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy pomogliście Lee?
Nexxis:
Jak gralem po stronie adanosa lub beliara to zawsze pomagałem Lee, jednak grając po stronie Innosa jakoś nie pasowało mi to do mojej gry i zostawiałem króla przy życiu. Dzięki pomocy Lee(gdy on zabije króla) nie ściągamy sobie na głowę całego vengardu.
Dante:
Grając po każdej stronie pomagałem Lee ze względu na stare czasy i jak kolega wyżej powiedział Lee pomaga nam nie ściągać wszystkiego dookoła na naszą głowę. Co bardzo pomaga.
Rakbar Nasard:
Jest kilka powodów :
-przyjażć przez długi czas
-nienawiść do Rhobara za wchucenie za bariere
-chęć zdobycia doświadczenia z zabicia ludzi Rhobara w mieście
Lee jest dordzo dobrym wojownikiem i znałem do dosyć długo i był mojm najlepszym kumplem w gothicu dlatego mu pomogłem
quintarus:
Jak jestes buntownikiem i zabijasz krola to chyba juz przestajesz byc buntownikiem. To troche bez sensu. Mozna go zabic jak jestes z orkami albo assasynami, a tak to nie bardzo. Chyba ze sie myle...
caleb:
Jeśli przejdziesz grę po stronie innosa okaże się, że Lee staje sie znowu generałem i jednoczy niedobitki oddziałów po wojnie :) nie pamiętam jak jest jeśli wybiorę adanosa ale chyba nie ma takiego zakończenia ;) wiec jeśli chodzi o fabule to najlepiej opłaca sie nie pomagać Lee bo i wilk jest cały i owca syta ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej