Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Paladyni a Najemnicy
+diego+:
najemnicy:gnoje i cwaniaki i kozaki i dupy które każdemu grożą
palladyni:zwalają na siebie całą chwałę,ściągają porombane podatki i robiom idiotyczne prawa
Hussar:
A propos najemników. Onar zatrudnił ich na farmie. Nie mogli zbytnio wybrzydzać, bo NIKT NIGDZIE ich nie potrzebuje do szczęścia, a Onar widocznie jest ślepy na wojnę z orkami. Obchodzą go jego pieniądze, które woli wydawać na Najemników, niż na Armię Królewską. Wiecie, najemnicy zgrywają koksiarzy. A ciekaw jestem, co by się stało gdyby nagle zabrakło Paladynów w Górniczej Dolinie. Orkowie przyszli by do Khorinis. I ciekawe, jakie chojraki były by z najemników, którym na farmie Onara przyszło by się bronić. O tak, BRONIĂ. Pozastawiali by wejścia stołami, krzesłami i innymi rupieciami w knajpie Thekli i czekaliby, aż Paladyni zrobią porządek. Chociaż jest też 2 opcja reakcji najemników na Orków. Znając ich gadanie, a nie czyny, z pewnością chcieli by się jakoś wkręcić między obwarowania Khorinis. O tak. Schować się, albo na farmie, albo w Khorinis.
Tak więc podsumowując:
Paladyni pozwalają najemnikom na zbijanie bąków trzymając Orków w Górniczej Dolinie. Gdyby nie było Paladynów, najemnicy w krótkim czasie zostali by wyrżnięci do nogi :)
Azariel:
--- Cytat: Hussar___ w 01 Luty 2009, 09:46:01 ---
Tak więc podsumowując:
Paladyni pozwalają najemnikom na zbijanie bąków trzymając Orków w Górniczej Dolinie. Gdyby nie było Paladynów, najemnicy w krótkim czasie zostali by wyrżnięci do nogi :)
--- Koniec cytatu ---
Pozwalają im na zbijanie bąków,prawda,ale nie chca pomóc wieśniakom,którzy głodują i są narażeni na ataki przez dzikie bestie.Skonfiskowali Mateo podwórko,nie pilnują porządku w porcie,a przeciez to tam ludzie bezokazyjnie walą sie po gębach,i to tam jest nielegalne mordobicie z Alrikiem,albo taki morderca jak Nagur.
Roger:
No dobra, paladyni moze i nie sa zli tak jak mowilem. Ale nigdy nie przyznam ze najmenicy lepsi/gorsi bo trzeba by bylo liczyc wsrod paladynow tych glupcow i darmozjadow jak np. ten co trenuje przy ratuszu ludzi. Zaloze sie ze by bylo tyle samo albo prawie.
PS: Mowisz ze Wilk bieze 800 sztuk zlota wtedy... No coz od paladyna/maga nic dziwnego, zagraj najemnikiem to zaplacisz 200
Vender:
Dobra koniec kłótni Paladyni są takimi darmozjadami jak najemnicy zadowoleni ;)
--- Cytuj ---PS: Mowisz ze Wilk bieze 800 sztuk zlota wtedy... No coz od paladyna/maga nic dziwnego, zagraj najemnikiem to zaplacisz 200
--- Koniec cytatu ---
Wiem grałem każdą gildiom ale ja chciałem pokazać to z punktu paladyna
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej