Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Paladyni a Najemnicy
Dark:
Paladyni:
To prawda, czasem troche przesadzają z samo-oceną ale fajny dodatek wprowadzono w Nocy Kruka, że można ich bronić przed obrazami ze strony Lucii. Niestety, dla INNOSA zrobią wszystko, i to jest ich błąd (np. śmierć Paladynów pilnujących Diega w walce z zębaczami).
Najemnicy:
Wszyscy tylko jedno: Sława, złoto, kobiety. Część jest spoko, ale część nie (np. Taki Raul czy Bulko buhaha ). Jednak wszyscy rwą się do walki i są gotowi dla pieniędzy na wszystko.
kendzik:
Nie wierzyłem że to powiem ale paladyni nie zrobili wiele. Jak wiele osób zdążyło zaułważyć przypisują sobie zwycięstwa innych. A co do najemników to według mnie bez sensu PB dodała tych z po za kolonii. Teras są zwykłymi wieśniakami którzy chlają na potęgę.
sevba:
U paladynów podoba mi się:
-ich miecze wzmocnione ÂŁzami Innosa (są naprawdę dobre)
-i zbroja paladyna
Nie lubię:
-tego że są tacy "niby silni" ale tak naprawdę są ciency jak dwa węże :P
-ich przemądrzałość
U najemników podoba mi się:
-ich rzeczy i umiejętności które można u nich zyskać (np. wykuwanie mieczy z magicznej rudy i zbroja pełzacza)
-ich tryb życia i łatwy zarobek
-zbroje i zlecenia
-w ogule podobaj mi sie najemnicy
Nie podoba mi się tylko: Sylvio, Bulko i Raul (ten ostatni to cienias )
\\rc: Mamy zasadę nieingerencji w treść posta, jednak ty jesteś wyjątkiem od reguły. Na wszystko co istnieje, czy ty potrafisz napisać chociaż jedno zdanie tak jak potrzeba? Tyle ortów i byków interpunkcyjnych w takim tycim poście? Czytać się nie da. I jeśli chcesz coś zaakcentować to używaj pogrubienia, nie wielkich liter.
Chabacik:
Paladyni
U paladynów podobają mi się:
- ich zbroje
- ich miecze (niektóre)
U paladynów nie podoba mi się:
- to żę tylko potrafią sobie przywłaszczać czyjeś sukcesy
- ogólnie to cioty
Najemnicy
U najemników podobają mi się:
-ich zbroje
-niektórzy odważni ludzie
-ich tryb życia
U najemników nie podobają mi się:
-zarozumialcy tacy jak Sylvio czy Bullko
na mój szacunek bardziej zasłużyli Najemnicy
Casano:
Paladynów lubie za to iż:
Mają bardzo potężne zbroje jak i oręż, którymi przewyższają inne obozy. Umiejętne posługiwanie się magią, również przyciąga mnie do paladynów. Ich magia jest naprawdę ciekawa, jak i potężna. Nie da się niestety ukryć, że w śród paladynów znajdziemy paru ważniaków, którzy myślą że pozjadali wszystkie małe móżdżki:]
Co do najemników to tak:
Również nie mogę mieć pretensji do ich zbroi, gdyż są naprawdę solidne. Sentyment, do starych dobrych kolegów, również u mnie ma znaczenie. Czuje się tam jak w domu. Niestety nie o miną nas takie osoby jak Bulko, którzy uważają się za nie wiadomo jak dobrych wojowników, a w rzeczywistości są marnymi szczurami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej