Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Paladyni a Najemnicy
Anmarius:
Mi się najbardziej nie podoba w najemnikach, ich wywyższanie się, kozakowanie i cwaniactwo. Za to, moim zdaniem są najlepszymi wojownikami w całej Myrthanie. Umieją sami wykuwać broń i robić pancerz, no i jest to moja ulubiona gildia W paladynach nie podoba mi się ich wymądrzanie się, uważanie, że są najlepsi. Za to podoba mi się w nich to, że czczą Innosa, mojego ulubionego boga, dostają magiczne runy i mają super lśniące zbroje. Moim zdaniem, to jednak najemnicy to lepsza gildia. Pozdrawiam...
Celeb:
NAJEMNICY:
Najemników lubię bo są bardzo potężnymi wojownikami i umieją niektórzy robić potężne miecze.Starzy znajomi się nawet pojawiają ,co daje im u mnie kolejny punkt ;].Nie lubię u nich tylko kilku wypierdków [przepraszam xD] ,którzy śmią się nazywać najemnikami.Udają cwaniaków choć często nimi nie są ,czyli np.:Raoul.Jest słaby i ,gdy się pytamy co dostaniemy jak pokonamy czarnego trolla to on:"Na początku będziesz mieć w całości szczękę" :/.U nich głónymi PLUSAMI JEST:
+Wolność [mało reguł]
+Pojedynki
+Zbroje ,miecze i kusze
+Kowalstwo i Siła
+Siła
+Fajno dawać w szczęke tym kolesiom od Silvia XD
A MINUSAMI:
-Większość to słabiasy choć się uważają za panów[czyli WYWYÂŻSZANIE]
PALADYNI:
Nie bardzo ich lubię bo są strasznie naiwni.Np.podrzucasz liścik niewinnemu/niewinnej i odrazu uwieżą w każde twoje słowo XD.Mają nienajgorsze zbroje i fajne mieczyki.Strasznie się wywyższają jak nie jesteś kim wysokim w randze[mag ,paladyn].Nie będę przedłużać i odrazu dam PLUSY:
+Fajne mieczyki
+Niezłe zbroje
+Niektórzy goście są fajni [np.Wulfgar]
Oraz MINUSY:
-Często mają ludzi za obdartusów[zwłaszcza najemników]
-Za dużo reguł
-Są to jakieś lole wogle.ÂŁaża od uliczki do uliczki i tylko się czepiają XD
-Leniwi ,bo nigdy nie pomogą jak ktoś będzie wołał np.:"Złodziej!!Ukradł mi łuk!"
Ogółem dużo bardziej wolę najemników :D
Lees:
Paladyni:
Plusy:
-dobre zbroje i święcone miecze,
-umiejętność posługiwania się magią,
-dobre wyszkolenie,
-obrona sprawiedliwości,
Minusy:
-ważniacy(Lothar)
-Nic nie robią ze smokami.
Najemnicy:
Plusy:
-niezłe zbroje,
-Starzy znajomi,
-niezłe wyszkolenie,
Minusy:
-Cwaniacy(Sylvio,Bullko)
-o większości można powiedzieć że to bandyci.
Jednak wolę najemników ze względu na starych kumpli.
Cadar:
większość palków jest taka pyszna i zarozumiała a najemnicy zawsze mi się wydawali lepiej zorganizowani.Znów paladyni mogą mnie więcej nauczyć ale paladynów się nie szanuje u bandytów najemników czy piratów bardziej zawsze lubiłem najemników bo oni bardziej przypominają mi sługi mego boga BELIARA a nie palkowie i ich Innos
Dark Ulthar:
Paladyni są trochę zarozumiali a skolei najemnicy to hamy(nie wszyscy ale większośc)uważam że żadna z tych gildii nie jest idealna choć chyba wole najemników.Paladyni po prostu mnie wkurzają i różnie jest z tą ich walką dla Innosa.Niestety wśród najemników jest więcej głupich postaci.U paladynów nie spotkałem fajnych broni a czary i tak są do kitu.Podsumowując:mimo wszystko wole najemników.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej