Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Paladyni a Najemnicy

<< < (33/35) > >>

Isentor:
ÂŚmiem twierdzić, że obie strony poszłyby na spacer. Dziś była taka piękna pogoda. Proponuje wam również wyjść z domu. To tylko gra...&lt;_&lt;

mingo:

--- Cytat: Isentor w 05 Marzec 2009, 19:57:14 ---To tylko gra...&lt;_&lt;

--- Koniec cytatu ---

Ale jaka wspaniała i przepełniona magicznym klimatem jest ta gra :) Choć oczywiście niektórzy nieco przesadzają. Do tematu;
Konfilkt powoduje w głównej mierze na pewno niechlubna przeszłość większości najemników, a także zwyczajne uprzykrzanie życia straży i paladynom. Bandyci ci napadają na farmy, zabierają dobra, okradają podróżujące z, i do miasta karawany. Wygląda też na to, że walczą o wolność. Lwia grupa w końcu chce się wydostać z atakowanej przez orki Khorinis.

Czaroxxx:
Pomogę wam rozwiązać konflikt.
Strażnik -> Paladyn
Najemnik -> ÂŁowca smoków
Werdykt prosty najemnicy nie mają żadnych szans z paladynami a łowcy smoków nie będą bić paladynów bo zależy nim tylko na smokach. Dziękuje.

stefan666:

--- Cytuj ---Ale jaka wspaniała i przepełniona magicznym klimatem jest ta gra Uśmiech Choć oczywiście niektórzy nieco przesadzają. Do tematu;
Konfilkt powoduje w głównej mierze na pewno niechlubna przeszłość większości najemników, a także zwyczajne uprzykrzanie życia straży i paladynom. Bandyci ci napadają na farmy, zabierają dobra, okradają podróżujące z, i do miasta karawany. Wygląda też na to, że walczą o wolność. Lwia grupa w końcu chce się wydostać z atakowanej przez orki Khorinis.
--- Koniec cytatu ---

Wiecie jak na to patrze to się zastanawiam czemu ten temat ma nie skończyć jak "Geralt vs Bezio". Ja rozumiem że dla nie, których nie ma życia po za Gothic.. ale to jest tylko gra Paladyni nie myślą nie są fanatykami robią to co maja w skrypcie a Najemnicy nie są sprytni przebiegli tylko tacy jak reszta npc i robią to co mają zapisane w skrypcie. Przez 12 stron prowadzicie dyskusje o czymś co nie istnieje czego nie ma.. czy to jest jak by to ująć normalne? Może następnym razem ja zrobię temat Sens wojny orków vs ludzi i będziemy się kłócić ile to istniej oddało życie i jakie to straszne  :o . Więc może pora to zakończyć bo i tak do niczego to nie prowadzi...

P.s Insetor pogoda taka sobie

Ainur:

--- Cytuj ---Wiecie jak na to patrze to się zastanawiam czemu ten temat ma nie skończyć jak "Geralt vs Bezio". Ja rozumiem że dla nie, których nie ma życia po za Gothic.. ale to jest tylko gra Paladyni nie myślą nie są fanatykami robią to co maja w skrypcie a Najemnicy nie są sprytni przebiegli tylko tacy jak reszta npc i robią to co mają zapisane w skrypcie. Przez 12 stron prowadzicie dyskusje o czymś co nie istnieje czego nie ma.. czy to jest jak by to ująć normalne? Może następnym razem ja zrobię temat Sens wojny orków vs ludzi i będziemy się kłócić ile to istniej oddało życie i jakie to straszne. Więc może pora to zakończyć bo i tak do niczego to nie prowadzi...

--- Koniec cytatu ---
Ja akurat tego nie przeżywam, gdyż wiem że jest to jak najbardziej zwykła gra, lecz skoro tak mówisz to należało by zamknąć jakąś 1/3 tematów w dziale Gothic -> dyskusja bowiem sens tego tematu nie istnieje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej