Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Paladyni a Najemnicy
Azariel:
--- Cytuj ---Wiesz, najemnicy mogliby zaatakowac Khorinis po orkach, ktorzy by zabili wczesniej paladynow
--- Koniec cytatu ---
Skoro paladyni by zgninęli,to również najemnicy i magowie ognia zostaliby wyrżnięci.
--- Cytuj ---Z mojego doswiadczenia stolarskiego tamtych czasow wynika, ze skoro maja materialy na statek, zbudowaliby go w max 8 miesiecy. Zywnosci jak powtarzam na wyspie wcale nie brak, tylko paladyni marudza ze nie maja bo nie chce sie im czterech liter ruszyc po nie, chodz jest pare krokow za mury. Zeby chociaz dla siebie je brali, a nie jeczeli ze najemnicy odcinaja dostawy i umieraja z glodu.
--- Koniec cytatu ---
.Jakoś nie zauważyłem,żeby miasto jakoś poważnie głodowało.Każdy obywatel ma w kieszeniach troche żarcia,można je też kupic u handlarzy.
Roger:
I wlasnie o to chodzi. Paladyni narzekaja z glodu, a w kieszeniach, na targu i pare metrow z amiastem ciagle cos jest... Taaak wielki krzyzys gospodarczy w G2 tez sie znalazl, ale tylko dla paladynow.
Najemnikom chce sie ruszyc cztery litery kawalek od farmy po jedzenie, a straz i paladyni? ''Ohh jestem glodny, czemu Onar nam odcina ta zywnosc, juz jej nie mamy ohhh''
Grimm:
--- Cytuj ---I wlasnie o to chodzi. Paladyni narzekaja z glodu, a w kieszeniach, na targu i pare metrow z amiastem ciagle cos jest... Taaak wielki krzyzys gospodarczy w G2 tez sie znalazl, ale tylko dla paladynow.
Najemnikom chce sie ruszyc cztery litery kawalek od farmy po jedzenie, a straz i paladyni? ''Ohh jestem glodny, czemu Onar nam odcina ta zywnosc, juz jej nie mamy ohhh''
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze najemnicy tylko pilnują farm, a rolnicy na nich pracują i tym sposobem jest żarcie. Po drugie Khorinis ma dosyć duże zapotrzebowanie na jedzenie, a jego wbrew pozorom wcale niejest tak dużo, wiec muszą ograniczyć spożycie, aby jak najdłużej przetrwać.
Hussar:
Na głód narzekają żołnierze w GD. I nie ma się co dziwić. Ciekawe co najemnicy by robili na miejscu Palków w GD, bo gdybyśmy to sprawdzili, to jasne by było, że najemnicy są mocni tylko w gębie.
Azariel:
--- Cytat: Hussar w 05 Marzec 2009, 19:42:11 ---Na głód narzekają żołnierze w GD. I nie ma się co dziwić. Ciekawe co najemnicy by robili na miejscu Palków w GD, bo gdybyśmy to sprawdzili, to jasne by było, że najemnicy są mocni tylko w gębie.
--- Koniec cytatu ---
A skąd wiesz,jak palkowie sie nawet o żarcie nie starają.
--- Cytuj ---Najemnikom chce sie ruszyc cztery litery kawalek od farmy po jedzenie
--- Koniec cytatu ---
Jakoś nigdy nie widziałem sytuacji,gdzie najemnik poszedłby zapolowac
--- Cytuj --- Paladyni narzekaja z glodu, a w kieszeniach, na targu i pare metrow z amiastem ciagle cos jest
--- Koniec cytatu ---
Takiego czegoś też nie widziałem.
P.S.:Roger,twoja ortografia powala**)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej