Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Paladyni a Najemnicy

<< < (22/35) > >>

Roger:

--- Cytat: Vender w 13 Luty 2009, 18:30:07 ---No to tak paladyni na pewno byli by lepsi gdyby w ich szeregach pojawili się ludzie typu Lee

potrafi matematyke wie ze najemnicy robia od nich wiecej i na pewno lepiej by sprawowali wladze w Khorinis i GD zwlaszcza pod wodza Lee-no to tak ja miałem z matematyki 6 i jakoś nie wiem że najemnicy robią dla ludzi więcej niż najemnicy i na pewno najemnicy najlepiej by rządzili wyspą zarekwirowali by wszystko co mają obywatele i... na pewno nie obronią wyspy przed Orkami

--- Koniec cytatu ---

- Paladyni tez nie chronia wyspy przez orkami
- Narazie to Straz rekwiruje wszystko ludziom
Posty Hussara sa madrzejsze niz twoje, bo wydaje mi sie ze jezeli chodzi o Gothic I i II to jestes ignorantem. Pograj w to jeszcze raz i zobacz co robia paladyni (np. podworko Matteo) i ile ludzi ich lubi, a ile na nich narzeka. Zobacz tez co kto rekwiruje

PS: No to tak paladyni na pewno byli by lepsi gdyby w ich szeregach pojawili się ludzie typu Lee Lee byl paladynem, kolejne zdanie, ktore dowodzi twojej ignorancji pograj tez w Gothic I i zobaczysz naprawde kto to najemnicy i jacy sa ich czlonkowie

Hussar:
Wiesz Roghard, łatwo jest na kogoś narzekać, gdy jest z nami i czuwa nad wszystkim. Gorzej gdyby Paladynów nie było. Mówię Ci, wtedy zrobiłbyś wszystko, by sprowadzić ich z powrotem :).

A nawiasem co zrobili:
Jeszcze płynąc na wyspę wyrżnęli prawie wszystkich piratów i zniszczyli ich flotę :) (a najemnicy nie dają rady z polnymi bestiami :))

Vender:

--- Cytat: Roghard w 13 Luty 2009, 20:36:36 ---
--- Cytat: Vender w 13 Luty 2009, 18:30:07 ---No to tak paladyni na pewno byli by lepsi gdyby w ich szeregach pojawili się ludzie typu Lee

potrafi matematyke wie ze najemnicy robia od nich wiecej i na pewno lepiej by sprawowali wladze w Khorinis i GD zwlaszcza pod wodza Lee-no to tak ja miałem z matematyki 6 i jakoś nie wiem że najemnicy robią dla ludzi więcej niż najemnicy i na pewno najemnicy najlepiej by rządzili wyspą zarekwirowali by wszystko co mają obywatele i... na pewno nie obronią wyspy przed Orkami

--- Koniec cytatu ---

- na razie to Straz rekwiruje wszystko ludziom
Posty Hussara sa madrzejsze niz twoje, bo wydaje mi sie ze jezeli chodzi o Gothic I i II to jestes ignorantem. Pograj w to jeszcze raz i zobacz co robia paladyni (np. podworko Matteo) i ile ludzi ich lubi, a ile na nich narzeka. Zobacz tez co kto rekwiruje

PS: No to tak paladyni na pewno byli by lepsi gdyby w ich szeregach pojawili się ludzie typu Lee Lee byl paladynem, kolejne zdanie, ktore dowodzi twojej ignorancji pograj tez w Gothic I i zobaczysz naprawde kto to najemnicy i jacy sa ich czlonkowie

--- Koniec cytatu ---

Nie Lee nie był paladynem był generałem armi punkty dla mnie kto powiedział  że jak był  to musiał być paladynem co

Wiem ze w 1 najemnicy byli twardzi ale powietrze Khorinis musiało ich zmiększyć

A ilu ludzi narzeka na najemników pomyśl dobrze że Onar trzyma władze to jeszcze jakoś tam idzie

A i wpisz przy najemnikach i troll i zrób to samo z paladynami i wyjdzie kto jest twardszy

Hussar:
Wiesz, Vender... Można się domyślić, że elitę armii królewskiej stanowią Paladyni i myślę, że do tej właśnie elity Lee należał.

Vender:

--- Cytat: Hussar w 13 Luty 2009, 21:33:26 ---Wiesz, Vender... Można się domyślić, że elitę armii królewskiej stanowią Paladyni i myślę, że do tej właśnie elity Lee należał.

--- Koniec cytatu ---

Paladyni tworzyli również elitę Karola Wielkiego a to nie oznacza że jego generał był paladynem

--- Cytat: Roghard w 13 Luty 2009, 20:36:36 ---

--- Koniec cytatu ---

- na razie to Straz rekwiruje wszystko ludziom

--- Koniec cytatu ---

a co do tego to miałem na myśli paladynów z khorinis ale dobra nie kłócę się

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej