Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Paladyni a Najemnicy
Roger:
Nie daja rady z polnymi bestiami? Popytaj w Gothicu II jeszcze troche. Fester by sam pokonal z luku juz, i ciagle zabijaja te od Sekoba i Bengara.
Hussar:
No i dziwnym trafem one znikają po interwencji beziego dopiero :)
Roger:
Teraz to naprawde mieszasz rzeczywistosc z gra... Bezi musial tez troche ''pocwiczyc'' i tworcy zostawili nam duzo stworkow na terenach gdzie nie powinno ich byc.
Pozatym gdy wiesniacy marudza ze polne bestie niszcza ich plony, nie maja na mysli tych pare co bezi zabija, bo farmerzy by sobie z nimi poradzili z byle jaka bronia.
Robben:
--- Cytuj ---Ale dobra przyznam wam racje Lee był paladynem
--- Koniec cytatu ---
Co? To Wy tak sobie ubzduraliście. Gdzie to w grze jest powiedziane? (pytanie retoryczne)
--- Cytuj ---Nie daja rady z polnymi bestiami? Popytaj w Gothicu II jeszcze troche. Fester by sam pokonal z luku juz, i ciagle zabijaja te od Sekoba i Bengara.
--- Koniec cytatu ---
Od Sekoba i Bengara? Kiedy? (pytanie retoryczne)
--- Cytuj ---tworcy zostawili nam duzo stworkow na terenach gdzie nie powinno ich byc
--- Koniec cytatu ---
Mylisz się
Na więcej postów nie będę odpowiadał, bo nie chce mi się czytać ponad 3 stron. Ten temat ciągle jest w toku, prowadzicie rozmowy tylko pomiędzy sobą, odpowiadacie z posta na post, i przy okazji nabijacie posty. Nie wiem o co tylko krzyku. Zdaje się, że nie może cie się dogadać, bo każdy ma swoje zdanie. Nie wiem ile jeszcze będziecie prowadzić tą rozmowę, ale mnie już ona zaczyna po prostu nudzić.
Ainur:
--- Cytuj ---Ale dobra przyznam wam racje Lee był paladynem
--- Koniec cytatu ---
Lee nie był przywódcą paladynów, a tym bardziej paladynem. Był generałem armii królewskiej, ale nie paladynów.
--- Cytuj ---A i wpisz przy najemnikach i troll i zrób to samo z paladynami i wyjdzie kto jest twardszy
--- Koniec cytatu ---
To nic nie da. Jak wpisałem w Khorinis przy obywatelach ten kod to 7 sekund i już nie było tego trolla.
W Gothic'u 1 były twarde trolle a w dwójce są słabe. Lepiej wpisać kod na kilku orków i wtedy zobaczyć kto jest twardszy.
A wracając do tematu, to moim zdaniem konflikt między paladynami i najemnikami wzbudziło to że najemnicy zajęli farmę, biorą podatki od innych farm, oraz nie dają pożywienia miastu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej