Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kto będzie bohaterem G4? Jaki będzie główny Quest?
marjan99:
Wydaje mi się ze bęziemy mogli grac Gornem albo Lee...i np; prowadzic wojne z orkami lub też Miltenem albo nawet samym Xardasem.którym doprowadzimy do powstania Bariery..niezaleznie od tego wydaje mi się nowa ekipa nie zrobi tak udanej wersji jak poprzedniczki....ale mam nadzieje ze się myle i będę BARDZO mile zaskoczony
Byakugan:
:/ NEWSY!! Według najnowszych nowości, będziemy kierować nowym bohaterem, który również będzie bezimienny, a nasz stary bezimienny będzie dyktatorskim królem :)
Robben:
Z tego co do tej pory wiadomo, będziemy kierować Bezimiennym rybakiem, który będzie musieć zabić naszego Bezimiennego, przekonać go do współpracy lub zasiąść na jego tron i być nowym królem. Jednak, pierwsze mi się wydaje, że trzeba będzie się do niego dostać, co będzie strasznie skomplikowane i trzeba będzie wykonywać mnóstwo zadań, gonić po świecie oraz przyłączyć się do jakiejś gildi.
Jak już spotkamy się z naszym Bezimiennym i dowiemy się o jego planach oraz zdecydujemy co z nim robimy, pojawi się inne główne zadanie, które będzie trzeba zrobić - tak mi się wydaje :).
Dingers:
Wiem juz w 99% ze glownym zadaniem bedzie rozwalenie 4 swiatyni beriara bo...
1-zostala zniszczona przed bariara
2-tak samo ja 1
3-dwor irdorath no i smok ozywieniec
4-bedzie w 4 ale co za potwor tam bedzie?? moze sam beliar?? tego dowiecie sie gdy gra wyjdzie :D
ej a w gothic 3 byla mowa o tych swiatyniach??
Bellator:
Bohaterem gry Gothic IV będzie najprawdopodobniej rybak, a co do qustu pewnie będzie trzeba zabić jakiegoś wielkiego potwora jak miało to miejsce w gothic 1 i 2.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej