Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kto będzie bohaterem G4? Jaki będzie główny Quest?
Bard Hunter:
Jak myślicie kto będzie głównym bohaterem G4?
Jakie bedzie główne zadanie?
Według mnie zmieniony interfejs będzie taki ze moze bedziemy kierować kilkoma bohaterami(moze to głupie ale możliwe)
Może nim być nieślubny syn Beziego a głowny Quest naprzykład zabicie Beliara-jego ziemskie JA!!!
a co wy myślicie?
dawajcie swoje przykłady!
Thorbjørn:
Ja myślę , że bohater się nie zmieni , ale ... Cały świat podzielony będzie na części , którymi będą zarządzać ziomki beziego . Bez będzie miał syna o imieniu ... Zenek i on wyruszy na wojnę z ogrami . Może tak przecież być , nie ?
Infernal:
"Bezimienny bohater staje się legendą!" cytat z pudełka gry Gothic III, jak myślicie mieli by to zaprzepaścić?Przecież to świetne motto i szczerze wątpię że bohater będzie inny.Co do fabuły to nie jestem wstanie nic wymyślić, ponieważ nie wiem czy pojawi się piąta część serii, ale jeśli zakładamy że Gothic 4 ma zakończyć całą serie to 100% fabuła będzie związana z ostatecznym pokonaniem zła i tyranii Beliara czy innego fikcyjnego boga.
0321456987:
Ja chciałbym żeby w g4 był bohater gry i jego wszyscy przyjaciele, ale głównym bohaterem może być syn bezmiennego, chciałbym w g4 dowiedzieć się o przeszłości beziego(zanim go wrzucono za bariere).
Vigo:
Ja sądze że najlepsze byłoby jakby każdy mógł sobie stworzyć własną postać (tak jak w Oblivionie) na pewno nikt w tedy niemarudziłby że nie ma Bezimiennego, tylko napisałby w nazwie bohatera Bezimienny i byłby urządzony :P. A co do głównego questa to myślę że to będzie coś w stylu powrotu do korzeni (jeśli bohaterem będzie Bezimienny) czyli tak jak w Wiedźminie ale niedokładnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej