Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kto będzie bohaterem G4? Jaki będzie główny Quest?

<< < (10/10)

Lan:
Cóż obecny bohater jako dyktatorski król ? Ciekawy pomysł, ale szczerze mam nadzieje, że główny wątek nie będzie dotyczył walki z Beliarem. Bycie kolejnym czempionem Innosa/Adanosa/Beliara/Kogokolwiek innego byłoby już nudne.

Różne ugrupowania do których możemy dołaczyc także są ciekawe. Mogliby dodać system awansu. Dlaczego mamy cały czas robić zadania dla danej frakcji, być powszechnie szanowanym wsórd nich a nie mozemy ubiegać się o stołek przywódcy ? A może nawet tworzenie własnej grupy która miałaby wyzwolić kraj spod panowania dyktatora ?

Pewnie nic z tego co napisałem (i więcej bo nie chce mi się pisać tyle ;P) się nie pojawi ale może twórcy czymś nas zaskoczą.

PS: ALe tak naprawde uciesze się z G4 bezwzględu na to jaka będzie fabuła itd. byleby było mało/jak najmniej/wcale? bugów.

Ainur:
Ludzie nie czytacie najnowszych newsów!Nic nie wymyślajcie ja podam prawdziwe fakty:
1.Bezi będzie królem tyranem i zmieni się po wszystkich częściach gry,będzie miał moc zmieniania dnia i pogody:pewne wiedzmy będą chciały się go pozbyć i i wezmą nowego bezzimiennego bohatera który będzie rybakiem,będziemy nim kierować, zostanie zmieniony styl walki,a zadaniem głównym będzie zabicie bezia i możemy zostać nowym królem lub mu powiedzieć żeby zmienił swoje postępowanie.

P.S czytajcie najnowsze newsy

Pozdrowienia

Ci@cho:
będziemy rybakiem i mamy złowić wielką rybę :lol:
A tak na powaznie to będziemy musieli obalić króla Beziego

Sajan:

--- Cytat: amadi w 12 Grudzień 2008, 22:35:36 ---będziemy rybakiem i mamy złowić wielką rybę :lol:
A tak na powaznie to będziemy musieli obalić króla Beziego

--- Koniec cytatu ---
Albo się z nim sprzymierzyć ;]

Ci@cho:
Ta, albo sobie z nim polowic. Widac ze nie maja sensownych pomyslow na gothic. Nie ma pirani-nie ma gothica. Taka prawda.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej