Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kto będzie bohaterem G4? Jaki będzie główny Quest?
Bard Hunter:
PODSUMOWANIE DOTYCHCZASOWE.(dyskutujcie dalej!)
Zrobiłem/liśmy w tym temacie niezłe zamieszanie:D
Cytat Valar'a
--- Cytuj ---Otóż może będziemy mogli być tym sławnym, osnutym tajemnicą, osnutym wypowiedziami wielu forumowiczów itd. trzynastym magiem tworzącym barierę.
--- Koniec cytatu ---
Przecież Trzynastym magiem był Xardas!! Mam nadzieję ze to był tylko żart bo to mogłoby urazić wielu fanów Gothica.
--- Cytuj ---Potwierdzono już oficjalnie że w G4 bohaterem nie będzie bohater gry, nie będzie to też na bank jego syn. Ma to być nowy produkt z czym idzie nowy bohater.
No tak pisaliśmy o tym kilka newsów wstecz...ale co niektórzy tworzą chore tezy zamiast po prostu czytać newsy.
--- Koniec cytatu ---
Nasz wielki IsentoR ma jak zawsze racje:D Wiele osób o tym piszę(powiem szczerze ze ja niedawno tez)a to nie prawda.Chociaż ze oficjalnie potwierdzono że bohater to nie bohater gry to wielu fanów ma nadal nadzieje bo przeciez bohater gry to dusza Gothica.
Dyskutujcie dalej-jak będzie coś wiadomo o bohaterze to podajcie link do strony gdzie to znależliście.
Quarior:
Dla mnie jedynym sensownym wyjściem dla Gothic 4 będzie prequel. Moglibyśmy zobaczyć Vengard przed zniszczeniem, uczestniczyć w wojnie z orkami, kiedy jeszcze szanse były wyrównane, przyczynić się do powstania bariery, czy ogólnie lepiej poznać Myrthanę. Może gralibyśmy nowym bohaterem, a w tle przewijały by się postacie z sagi. Xardas, jako Mag Ognia, Lee jako generał, być świadkiem jego zrzucenia do bariery. To byłoby coś
Byakugan:
Przejmuje rolę Bard Huntera w prowadzeniu tematu :) bo Bard Hunter już nie używa forum a ja go znam osobiście bo to mój kumpel :)
Tak więc moje zdanie jest takie że bohaterem będzie Bezimienny a głównym zadaniem będzie pokonanie jakiegoś ziemskiego wcielenia Beliara (Beliar przybrał postać cielesną i trza go zabić)
Dyskutujcie dalej !!
Smok Finkregh:
Racja, to bez sensu. Może będzie się kierować bezimiennym, zanim istniała Bariera. Nie będzie starych kumpli, takich jak Gorn czy Lester. Przecież oni się poznali dopiero w Kolonii! Na końcu gry zostaniemy wrzuceni do Bariery...
Patty:
Do ciebie to samo pytanie, Smok Finkregh, czytałeś newsy? Chyba nie, bo napisali wyraźnie, że teraz fabuła rzuca nas w wydarzenia 10 lat po gothicu 3. Więc jak mają kogoś zrzucać, skoro ta bariera już dawno nie istnieje? Pewnie będzie tak: zero możliwości wyboru ścieżki dobra lub zła. Gramy dzielnym, nieznanym żołnierzem, który uratuje świat. Tak jak zwykle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej