Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kto będzie bohaterem G4? Jaki będzie główny Quest?

<< < (6/10) > >>

Valar:
Hmm... Jak to przeczytałem że bohaterem G4 nie będzie Bezimienny to musze przyznać trochę się zdziwiłem. No ale cóż, przejdźmy do rzeczy... Otóż może będziemy mogli być tym sławnym, osnutym tajemnicą, osnutym wypowiedziami wielu forumowiczów itd. trzynastym magiem tworzącym barierę. I np. właśnie G4 kończyło by się stworzeniem bariery. Mogło by to być dość ciekawe - a poza tym ten nowy zespół mógłby zalepić plasteliną lukę którą zrobila Phirania...  Ale to tylko moje domysły

Pozdrawiam
Valar!

wErNi:
Skoro Gothic 4 będzie nosił podtyduł Genesis (początek/przyczyny) to myślę, że będziemy kierować przodkiem bezimiennego np. w czasach gdy magowie władali potężnymi artefaktami jak łzy Innosa itp. (o takich czasach jest mowa w Gothic 2). Co do głównego zadania nie mam żadnych pomysłów.

BeoWolf:
Moim zdaniem w grze będziemy Bezim ale gdy zaczniemy grę mamy 10-14 lat i tym dlużej grasz tym jesteś starszy tak jak w jakiejś grze,chyba w Fable:Zapomniane opowieśććżćóś takiego.

A inne przypuszczenie to: Jesteśmy Bezim z Gothic'a III który poprostu cofną się w czasie  

Vessen:
Według mnie to bohaterem będzie przodek bezimiennego, który będzie musiał albo pokonać całą armie beliara albo zabić swoich przyjaciół.

Respev:

--- Cytuj ---Moim zdaniem w grze będziemy Bezim ale gdy zaczniemy grę mamy 10-14 lat i
--- Koniec cytatu ---
Ile razy jeszzxce mamy powtarzać, że w Gothic 4 NIE BÊDZIE bohatera, który znany jest z poprzednich części? Na Boga, czy to takie trudne do zrozumienia?!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej