Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak często używasz kodów?

<< < (20/23) > >>

Eric:
Andrzej Sapkowski Ostatnie ÂŻyczenie opowiadanie Mniejsze Zło?

MarVolO:
Może i to osobista sprawa kto jak gra, ale ja kodów w sensie "dopalaczy" nie popieram i uważam, że nie powinno się ich popierać. Nie zrozumcie mnie źle: nie chodzi mi o to że będe opierniczał każdego za to że używał kodów, ale o to, że kody nie są najlepszym rozwiązaniem. A odnośnie "czitów" w rzeczywistości - czy np. kradzież to właśnie nie jest pewnego rodzaju droga na skróty? Pzdr

Gordian Morii:

--- Cytat: Dyum w 05 Czerwiec 2011, 21:48:54 ---Andrzej Sapkowski Ostatnie ÂŻyczenie opowiadanie Mniejsze Zło?

--- Koniec cytatu ---

Taa;)

--- Cytat: MarVolO w 05 Czerwiec 2011, 22:13:03 ---A odnośnie "czitów" w rzeczywistości - czy np. kradzież to właśnie nie jest pewnego rodzaju droga na skróty?

--- Koniec cytatu ---

Ale wpisując kody nie kradniemy nic ani nie "łamiemy prawa w grze" po prostu sobie pomagamy. To samo jest w życiu. Wujek jest głównym księgowym w firmie, to za chwilę załatwi Ci posadę asystenta, nie nauczyłeś się na sprawdzian to już masz "solucję" (czyt. ściągę) w rękawie. To są takie wspomagacze, a jako tako w życiu nie ma "skrótów" jakby się dało wpisać kod na level "praca" to rząd by już od urodzenia wysyłał Cię do roboty;p

MarVolO:
Ja wiem o co chodzi, ale brakło mi pomysłu na przedstawienie tego problemu... Za niejasności przepraszam. I za tego księgowego też - niekoniecznie miałem to na myśli.

Gordian Morii:
Nie musisz mnie przepraszać, przecież się nie obrażamy. Po prostu dyskusja bo jak sama nazwa wskazuje jesteśmy na forum dyskusyjnym.
Mamy tu takich, którzy na każde "ale" wyzywają Cię od tępaków i innych takich ale widzę, że ty takiś nie jest więc chwała Ci za to:D

Ale ok nie drążmy już tego tematu;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej