Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak często używasz kodów?

<< < (21/23) > >>

Nordale:
Kiedyś grałem dużo z kodami. Teraz w ogóle ich nie używam... No czasami jak chcę się pobawić w jakąś inwazje na Khorinis ;)

Jagusiaa:
Moim zdaniem kody za bardzo ułatwiają grę.
Przed wpisaniem kodu zapisałam grę. Użyłam takiego,który miał mi dać dodatkowe pkt umiej. Pograłam chwilę. Nie podobało mi się to ułatwienie gry.
Wczytałam grę moment przed wpisaniem kodu i tak zamierzam grać do końca. Nie ma sensu niszczyć sobie zabawy z przechodzeniem trudnych zadań. Jest to denerwujące,lecz po wielu próbach się udaje.
Szczerze odradzam grania na kodach.

None:
Zawsze ich używam.

widda2000:
Ja nigdy nie używam kodów.
Potrafię przejść grę bez nich.

GaroK:
Na początku moich przygód z gothiciem, nie umiałem tak bez marvina, lubiłem se tak pograć, latać(w I to trochę trudne) praktycznie każdego gothica z PB grałem na kodach, i z nimi przeszedłem wszystkie gry, co prawda ZB też grałem na kodach, ale dopiero pod koniec gry i tylko kod na wszystkie itemy, ale i tak miałem najlepsze eq więc uznaję to jako 1 przejście bez kodów, a arcanie BEZ ÂŻADNYCH KODÓW(a były jakieś w góle?)
pPo przerwie od gothica bardzo ''zdoroślałem'' i nawet za 1 F8 po killu w środku gry chciałem zaczynać od nowa grę, używałem tylko do zabawy np ukryte postacie itp.
I te kody miały też swoją ciemniejszą stronę, bowiem po przejściu każdego gothica nie mam cierpliwości by jakiegoś skończyć przez to że wcześniej cheatowałem. W I kończę grać gdy mam iść do świątyni śniącego, a II gdy mam isć na smoki. Na dodatek po używaniu kodów są szansę na zepsucie się zapisu, więc jak używacie kodów, radzę wam zapisywać na 2 kartach.

Dlatego pamiętajcie dzieci, KODY TO ZÂŁO!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej