Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak często używasz kodów?

<< < (19/23) > >>

tomek007:
Nie używam kodów do gry,uważam że to zatraca cały smak gry,przez to cała gra traci jakikolwiek sens,lepiej czasem czegoś poszukać,lub gdzieś dotrzeć ,niż wpisać kod i już jest,,co to za sens z takiego grania... :mellow:

Fariolin:
Ja używam kodów jak już przejdę grę albo poprostu nie chce mi się łazić więc po prostu wciskam K i jadymy xD

Werewolf16:
Tylko do komików lub filmów. Chyba, że chce sie pobawić w Gothicu to wlaczam konsole ;)

MarVolO:
Osobiście używam kodów gdy mi się nudzi, bądź gdy robię filmik z Gothiciem w roli głównej. Oczywiście jeżeli jest bug, który mi uniemożliwia dalsze postępy w grze to też kod. Lecz osobiście twierdzę, że kody do zło w najczystszej postaci ( żeby mi nie mówić potem 'hipokryta': "złego dobre strony" - takie powiedzenie które się sprawdza zawsze ) ! Nie uczy kreatywnego ani logicznego myślenia, tylko wszystko na skróty! Czy w życiu często chadzamy się skrótami?? No nie! A dlaczego?? Bo na dobre to potem nie wychodzi! :| ...

Gordian Morii:
Jakby się dało w życiu wpisać kod na nieśmiertelność, masę kasy etc. etc. To ja jutro idę z Grisem "Nakurwiać smoki."
Wg mnie to czy ktoś używa kodów czy nie używa jest jego własną sprawą i raczej guzki komukolwiek do tego, żeby go oceniać pod tym względem.
Co do cytatów to ja wolę ten:
Zło to zło (…)Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. (…) jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej