Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak często używasz kodów?

(1/23) > >>

Eregrin:
Witam!!! Robie te ankiete, by się dowiedzieć, czy gracie na kodach, a jak tak, to jak często?? Ja gram tylko i wyłącznie w tedy jak mi się znudzi... A wy???

Moim zdaniem, to psuje przyjemność z gry, lecz ja to już w stopniu niskim uzależniony...

A wy???

Dobrze, ja ich więc używam poprostu z ciekawości...

Russel:
No cuż  , ja mam taka zasade >>>>>>GRAM W GRE Z KODAMI , ALE NAJPIERW MUSZE JÂĄ PRZEJ¦Æ BEZ KODÓW<<<<<< czyli np. jak gram w NK niechce mi sie szukac tych wszystkich zasranych tabliczek wiec wpisuje nanie kody , albo jak jeste w światyni Irdorath w komnacie gdzie na bramie jest narysowany taki ryj(ta brama jest na obrazku ladowania , kiedy zapisujemy gre ; za ta bramom jest sala z czarnym magiem i wieloma poszukiwaczami ) to daje kod ,,K'' i przeznia przechodze niechce mi sie bawi w ta durne przesuwanie dzwigni w odpowiedniej kolejności
noi uzywam kadów jak mi sie nudzi. (oczywiscie po przejsciu gry , chociasz zebym ja raz przeszedł)

PozDRo Russel

Xarak Bunt:
Kody nie śą czymś dobrym. Ale mówiętu tylko i wyłącznie o grze. Bo np. zrobić zabawę (atak orków na miasto) to nawet wskazane jest użyć kodów. KODY TYLKO DO ZABAWY< NIE DO GRY SERIO SERIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!

Givess:
Kody tak jak powiedziałeś są dla zabawy jak ktoś by chciał miec jakiegoś Gothica przez neta i i robić sobie co chce ja chciałem kiedyś grać bez kodów ale zawsze musze mieć (marvin) żeby nie lazić pół godziny.

Tidus:
Kody wypaczają i odbierają całą frajdę z gry, takie jest moje zdanie, jak żyje kody wpisałem może raz, od kiedy obcuje z kompami < 6 lat >. Nic więcej nie mam do powiedzenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej