Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak często używasz kodów?

<< < (18/23) > >>

diego123:
Ja gram na kodach bardzo rzadko. Czasami, gdy zepsuje jakieś zadanie, albo ktoś mi zniknie z pola widzenia, to dopiero wtedy je używam.

Pilaf:
Ja dałem, że często używam kodów, bowiem często gram dla żartu. Tak ot: zabijanie NPC, wygłupy itp.

Pawlas:
Ja nie używam nigdy. No chyba, że jak mam ochotę zrobić masakrę z nudów, jednak wcześniej zapisuję grę, bo masakra jest taka, że gra mi do Windowsa wraca...

Belgarath:
Ja kodów używam (oczywiście dopiero po tym gdy przejdę grę bez użycia "pomocy") w następujących sytuacjach:

1. Gdy mam ochotę poczuć się jak niepokonany bóg....
2. Gdy mi się nudzi
3. Gdy mam zamiar zobaczyć jak to jest grać w "inny" sposób
4. Sytuacja wyjątkowa: np. podczas gry (bez kodów) wyskakuje jakiś bug typu, wpadłem w kamień (autentycznie w G3) i nie mogłem się wydostać, a save miałem jakieś 50 - 70 minut wstecz. Aż tak silnej woli nie mam, żeby przez głupi kamień stracić tyle czasu, więc użyłem kodów żeby się wydostać...

Jedna, gdy gram na serio (czyli nie dla zabawy, a dla przejścia gry) to nie używam kodów, bo taka gra byłaby bardzo płytka, beznamiętna, łatwa i raczej nie trzeba by w ogóle główkować jak wykonać danego questa....   

Pawlas:

--- Cytat: Zauber w 19 Marzec 2009, 23:32:35 ---Jedna, gdy gram na serio (czyli nie dla zabawy, a dla przejścia gry) to nie używam kodów, bo taka gra byłaby bardzo płytka, beznamiętna, łatwa i raczej nie trzeba by w ogóle główkować jak wykonać danego questa....   

--- Koniec cytatu ---
Ta gra sama w sobie jest bardzo łatwa, więc ja tam nie wiem po co ludzie używają kodów oprócz zabawy czy robienia filmów...

Ja właśnie zamierzam coś nakręcić, ale czasu brak i to jest trudne jak cholera... Z 200 wykonanych ujęć, ok. 30 idzie do filmu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej