Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jak często używasz kodów?
krassus:
Nigdy ale to nigdy nie korzystam z żadnego z rodzaju wspomagaczy. To jest to coś co psuje zabawę.
Galeria_Ciastek:
Cóż ciężka sprawa z tymi kodami. Na początku grałem bez nich. Ale wkrótce musiałem przejśc jakąś trudną misje i w końcu się skusiłem. I od tamtej pory nie mogę "normalnie" przejśc gry. Czasem bez kodów uda mi się przejśc połowę ale zwykle znowu zaczynam jest wpisywac :(. A wiec zaznaczyłem odpowiedź "często".
bolek2:
Ja najpierw w przeciwieństwie do innych kolegów gram pierwszy raz na kodach a później bez osobiście gram teraz bez (2 rozdział szpon Beliara)
kolek:
Kodów do przechodzenia gry nie używam, natomiast jak mi się nudzi to wpisuję rocefellera i robię jednoosobowy atak na Khorinis , albo biegam i zabijam wszystko co się rusza
jf:
Kody, Kody cały czas te głupie kody. Jak ktoś chce to używa, jak nie to nie używa, proste i logiczne. Nie wszyscy zagłosowali, więc nie ma dobrych danych. Gdyby zagłosowało np równo 200 osób z całego forum na pytanie tak lub nie to by było porównanie! A tak wracając do tematu to ja używam kodów i mnie nie obchodzi to że inni "nie spali po nocach gdy użyli kodów", jak już pisałem kto chce ten używa, a kto nie ten ich nie używa!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej