Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak często używasz kodów?

<< < (14/23) > >>

Rysownik:
Drogi Serailu, ja nie używam słów "cheat" i "cheater", tylko "kod" "używający kodów", więc nie jestem w swoim mniemaniu "oszustem", bo używam kodów.

Rodney164:

--- Cytuj ---Drogi Serailu, ja nie używam słów "cheat" i "cheater", tylko "kod" "używający kodów", więc nie jestem w swoim mniemaniu "oszustem", bo używam kodów.
--- Koniec cytatu ---
No tak bo przecież to różnica kiedy się używa kodów, a kiedy się używa cheatów. Kody nie są złe i nie są same w sobie oszustwem dopóki osoba która ich używa nie chwali sie swymi osiągnięciami bez podawania faktu użycia kodu. Ja sam także gram czasami na kodach. Najczęściej najpierw przechodzę grę z ich pomocą, a potem przechodzę grę bez nich i mam czyste sumienie bo nikt nie może mi zarzucić , że grę przeszedłem tylko dzięki kodom. Są one dobre, gdyż po przejściu całej gry można mieć jeszcze trochę zabawy.

Robben:
Kodów używam tylko wtedy, jak mi się nudzi. Przejmuję kontrolę nad inną postacią, przywołuję jakieś bestie, itp i robię zadymę na jakiejś farmie albo w mieście. Jeśli zdarzy się jakiś bug, to jeśli kod ma go naprawić, to lepiej go wpisać, niż zaczynać grę od nowa. Jednak ja jeszcze w żadnym Gothicu nie miałem buga, przez którego musiałbym użyć kodów.

yankus97:
często gram z kodami bo gothic to gra trudna ale używam ich tylko do robienia zadym i niesmiertelności

Pawel Najemnik z Farmy:
Ja używam je w krytycznych sytuacjach i gdy nie chce się przechodzić fabuły NK. Np. wtedy kiedy było potrzeba było zdobyć pieprz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej