Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak często używasz kodów?

<< < (13/23) > >>

Diegos6:
Ja używam kodów gdy mnie coś zabije wtedy wpisuje b marvin i F8

Reyden:
Według mnie używanie kodów do gothic to torturowanie samego siebie tą gre powinno się przechodzić z przyjemnościa i satysfakcją.

Grad:
Nigdy!!! To bezsensowne!!! Przyjemność gry zepsuta przez to coś!!! ja na to oddalem glos bo co uzywac kodow jak mozna sie troche pomeczyc i bez kodow przejsc gre :)

Rysownik:
Nikt. Oszukuje ten kto jest piratem. Posłuchaj By Sleaper. Kody nie równa się oszustwo. Ja gram na kodach i co? Jestem gorszym fanem? Nie. Oszukuję? Nie.

Serail:
Ano nie wyjeżdżajcie mi tutaj z ideologią, że fanem jest ten kto ma oryginalne wszystkie części gry, nie gra na kodach, ma w pokoju plakat bezimiennego, czy też zna znaki zodiaku wszystkich ludzi z Piranhi.
Definicja Fana:

--- Cytuj ---Fan - osoba podziwiająca człowieka, grupę ludzi, dzieło sztuki, bądź ideę. Jest to skrót od słowa fanatyk, jednak ma mniej pejoratywny, a nawet pozytywny wydźwięk. Fani określonego zjawiska często organizują się, tworząc tzw. fankluby, lub organizują imprezy z tym związane.
--- Koniec cytatu ---
ÂŹródło Wikipedia.
Czyli osoba podziwiająca gothica jest fanem, a nie ktoś kto po zagraniu w grę mówi "Za  Innosa" zamiast "dzień dobry".
A wracając do tematu, "cheater" znaczy oszust, więc nie mówcie mi, że ktoś kto gra na kodach nie oszukuje...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej