Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jak często używasz kodów?
user no. 11627:
Już gdzieś o tym pisałem, ale co tam napisze jeszcze raz. Kodów używam głównie z ciekawości albo żeby coś przetestować. Zdarzają się też sytuacje kiedy to bez kodów się nie da grać - mowa tu o bugach. Ogólnie to wychodzę z założenia, że każdą grę po raz pierwszy należy przechodzić bez kodów. Ale za kolejnym razem to se już można poszaleć...:D . Takie jest moje zdanie
Chojrash:
Ja za pierwszym razem nie używałem kodów, ale gdy po raz kolejny przechodze NK i jestem lekko znudzony to zapisuje grę. Potem wpisuje marvin i się bawię :). Robię jakąś rozróba w Khorinis albo wchodzę w jakąś postać.
Eskel:
Ja uzywam kodu ( no moze F8 to nie kod ) wtedy gdy nie moge przejsc a nie chce mi sie ladowc gry to wtedy uzywam F8 do wskrzeszenia. I chce przejsc gre na wszystkie mozliwe sposoby. Kazdą gre tak przechodze.
Eskel:
Kto chce kod na ognisty pancerz? Oto kod : insert itar_firearmor_addon
Jeszcze mam kod na ksiege Francisa: insert itrw_addon_fr
(lub itar)
A na przyzwanie Quahodrona jest nie potrzebny bo mozecie sami zrobic ( tzn magowie wody uloza formułe ).
Anv:
Osobiście Gothic I, II, przeszedłem wiele razy na wiele sposobów, więc później tylko dla zabawy lecz i tak żadko. Gdy przeszedłem Gothic 3 bodajże dwoma ścieżkami, chciałem spróbować kodów lecz jakoś nie działały. Może to i dobrze. Jeśli chodzi o pozostałe gry to nie używam kodów. Lubię mieć z czegoś frajdę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej