Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Jaka gra do 60 złotych?

<< < (3/5) > >>

Walar:

--- Cytuj ---To jest względne pytanie, na które trudno Ci odpowiedź. Nie podałeś kilku ważnych informacji:
a) Jakie strzelanki Cię interesują?
b ) Styl gry (klimat horroru, skradanka itd.)
c) Cena
d) Twój sprzęt (przecież nie mogę Ci polecić CoD4, jeśli masz sprzęt podobny do mojego =P)
--- Koniec cytatu ---

a) na tym się nie znam, więc właśnie was pytam jakie byście mi polecili.
b) może coś z II wojny światowej, w każdym razie byle nie horror, bo nie przepadam za nimi ;)
c) mówiłem w pierwszym poście że cena podobna do Gothic 3, czyli w granicach 60 złotych ;p
d) no więc jutro zakupuję nowy komputer (hurra :D)
procek: Intel Core 2 Duo 2,2 GHz
RAM: 1 GB DDR2, potem se dokupie jeszcze jedno 1 GB
karta graficzna: GeForce 8500 GT 256MB
to chyba wszystko co najważniejsze

No więc? Co oprócz STALKERA?

Boba Fett:
Jeśli w granicach 60 zł, to polecałbym Ci starego, ale jarego Call of Duty 2. Gra jest bardzo dobra, a sam przeszedłem ją ponad 30 razy (czemu sam się dziwię). Odradzałbym za to MoH: Airborne, gdyż ta produkcja najzwyczajniej w świecie zawiodła, szkoda by było kasy (o ile można kupić tę grę w cenie, jaką chcesz przeznaczyć na zakup). Więcej takich co ciekawszych drugowojennych produkcji nie ma.
Ewentualnie mógłbyś kupić Kompanię Braci: Na Linii Frontu (strategia) - dość niedawno wyszła, a cena jest dość przystępna (od 60 do 70 zł). Dodatkowo, o ile się dobrze orientuję, działa bez podstawki.

Sztofort:
Ewentualnie jeszcze z II wojny światowej to Commandos: Strike Force.
Cena 50zł. Dość ciekawa, warta uwagi i podoba mi się bo sam mam i gram.
>Opis<

(nie)bezimienny:
II Wojna ÂŚwiatowa - zdecydowanie druga odsłona Call of Duty. Gra naprawdę wciąga (kilka naście razy przeszedłem i mi się jeszcze nie znudziła O.o). Gra jest krótka i łatwa, ale bardzo przyjemna i na pewno po jej ukończeniu będziesz miał pozytywne zdanie (o tej grze, ma się rozumieć ;]). Jeśli chcesz się przenieść we współczesność to... CoD4: Modern Warfare (ale musisz dopłacić kilka złociszy . Gra jest wspaniała, a tryb multi poleruje. Jeśli zaś chodzi o strategię to zdecydowanie Medieval II: Total War.

Mam nadzieję, ze moja opinia okaże się pomocna ;]

Boba Fett:
Commandos'a, którego polecił Ci Sztofort, bym Ci odradzał. W większej mierze jest to skradanka, w dodatku dosyć krótka. A jeśli już miałbyś w jakąś skradankę grać z elementami strzelanki, to bym Ci polecił Roddicka (Kroniki Riddicka - Ucieczka z Butcher Bay), który zrządzeniem losu jest w najnowszym CDA (16 zł). C:SF jest również dosyć krótki i szkoda by było przeznaczać 50 zł na grę, którą raz przejdziesz (dosyć szybko) i odłożysz na półkę.
Kupując oryginalną grę dużą uwagę powinno się zwracać szczególne na tryb Multiplayer - dlatego ta gra w tym przypadku odpada.

CoD 4... nie powiedziałbym, że około 40 zł to kilka złociszy. Jeśli Call of Duty, to tylko druga część - multi dosyć dobry, okres drugowojenny, gra nie nudzi się tak szybko, itd. Często uważana za najlepszą część z serii. Ewentualnie jeszcze jej pierwsza odsłona plus dodatek. Dlatego musisz sam wybrać.

Osobiście dalej przystaję przy tym CoD2 i Riddicku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej