Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Jaka gra do 60 złotych?
Dante:
--- Cytat: Zhai ---D&D skierowane jest do konkretnej grupy odbiorców... ja jednak bardziej polecam Obliviona, dla mnie osobiście jest to najlepsza gra z trójki Wiedźmin, Gothic, Oblivion. NWN jest... specyficzny a jak chcesz spróbować to lepiej kup pierwszą część, spodoba ci się jedynka to i dwójka powinna przypaść ci do gustu.
--- Koniec cytatu ---
Według mnie Oblivion to najgorsza gra z tej stawki. Natomiast do zakupu poleciłbym NWN albo Witchera bo G3 może cie spaczyć do serii Beziego ;pp
Walar:
A z gier innego typu? Np. strzelanki, albo jakaś strategia? Co byście mi polecili ;p ??
Dante:
Jeśli chodzi i FPS to bardzo dobry aczkolwiek krótki jest RainbowSix:Vegas. Strategia hmmm Supremme Comander?
Tidus:
--- Cytat: Dante ---Jeśli chodzi i FPS to bardzo dobry aczkolwiek krótki jest RainbowSix:Vegas. Strategia hmmm Supremme Comander?
--- Koniec cytatu ---
Obie gry są na Boga cholernie nudne < miałem okazję grać >. Bioshock, Helltage London < chociaż to trochę hack'n'slash i prędzej mu do Tabula Rasa >, Unreal Tournament III... jest w czym wybierać. Co do strategii, Command & Conquer, Warcraft 3, Settlers V zapełniły mi wiele wieczorów ;).
Boba Fett:
--- Cytuj ---A z gier innego typu? Np. strzelanki, albo jakaś strategia? Co byście mi polecili ;p ??
--- Koniec cytatu ---
To jest względne pytanie, na które trudno Ci odpowiedź. Nie podałeś kilku ważnych informacji:
a) Jakie strzelanki Cię interesują?
b ) Styl gry (klimat horroru, skradanka itd.)
c) Cena
d) Twój sprzęt (przecież nie mogę Ci polecić CoD4, jeśli masz sprzęt podobny do mojego =P)
Ale osobiście polecałbym S.T.L.K.E.R.'a - dobra i klimatyczna strzelanka z elementami RPG (które chyba lubisz, gdyż z początku taki rodzaj gry chciałeś zakupić). A co do strategii... to nie mogę Ci zbyt wiele polecić, bowiem sam za bardzo w nie nie gram.
Także sądzę, iż świat Stalkerów osadzony na obrzeżach Czarnobyla mógłby Ci przypaść do gustu - kosztuje teraz około 60 zł, a różne modyfikacje, podobnie jak u Gothica 3, pozwolą na szybsze wczytywanie obszarów gry na słabszym sprzęcie. No i do samej gry powstało wiele ciekawych modyfikacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej