Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Jaka gra do 60 złotych?

(1/5) > >>

Walar:
Siema
Ostatnio zastanawiam się którą z tych dwóch gier: Gothic 3 czy Neverwinter Nights 2 sobie kupić. Pewnie mi powiecie żebym żadnej nie kupował tylko se ściągnął  , ale ja wole gry kupować, bo mam wtedy ładnie wydrukowany poradnik i takie tam inne bajery   . No więc, którą doradzacie mi kupić? A może polecicie mi coś innego w podobnej cenie?

Respev:
Z Neverwinter Nights 2 sobie odpuść jeśli nigdy nie miałeś styczności z D&D (np. gry wyobraźni typu Warhammer). Po prostu może Ci nie przypaść do gustu turowa walka i tym podobne. Gothic 3... również nie polecam. Dołóż z 30zł i kup Wiedźmina.

PLShayloPL:

--- Cytat: Walar ---Ale ja wole gry kupować, bo mam wtedy ładnie wydrukowany poradnik i takie tam inne bajery   .
--- Koniec cytatu ---

Ja też wole kupować bo nie tylko poradnik itd. ale i też gwarancja szkoda tylko że 2-3 miesiące :(. Wracając do tematu grałem w NN2 i moim zdaniem do bani zrobili cały układ sterowniczy i rozmowy powinni dać jakąś od miane :).

Respev:

--- Cytuj ---grałem w NN2 i moim zdaniem do bani zrobili cały układ sterowniczy i rozmowy powinni dać jakąś od miane :).
--- Koniec cytatu ---
I to dowód na to, że nie wiesz co to D&D.

Tidus:
D&D skierowane jest do konkretnej grupy odbiorców... ja jednak bardziej polecam Obliviona, dla mnie osobiście jest to najlepsza gra z trójki Wiedźmin, Gothic, Oblivion. NWN jest... specyficzny a jak chcesz spróbować to lepiej kup pierwszą część, spodoba ci się jedynka to i dwójka powinna przypaść ci do gustu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej