Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Jaka gra do 60 złotych?

<< < (4/5) > >>

Infernal:
Ja bym radził autorowi postu takie mini podsumowanie.
Czyli co ma NW2, a co ma Gothic 3.
Neverwinter Nights 2 (nie grałem w to za dużo i napiszę co wiem)
Mało bugów.
Cena- 60 zł.
Grafika średniej jakości.
Podniecająca i wciągająca fabuła.
Teraz bardziej wady niż zalety;p
Dziwne ustawienie kamery ( może nie że dziwne, ale po prostu nie ciekawe;/ nie ma tego czegoś i za bardzo przypomina Baldur's Gate)

To tyle co wiem o NWN2.
Gothic 3
Zajefajna grafika.
Super fabuła i wciągające wątki.
Sam tytuł...przywołuje wspomnienia jak to się latało po Górniczej Dolinie;D
Jeśli jesteś fanem Gothic'a to musisz go posiąść w swej kolekcji.
Atrakcyjna cena bo można już ją dostać za 60 zł.
Wady:
Astronomiczne wymagania (nawet jeśli je spełniasz to gra potrafi się niemiłosiernie ciąć)
Baaardzo dużo bugów i niedokończeń.
Mało zbroi
Słaby system walki;p

Ja ci nie polecam żadnej z tych gier:D Jest coś pośredniego, czyli The Elder Scrolls IV: Oblivion;D jest bardzo fajne i optymalne wymagania ma.

Walar:
No to już sam nie wiem
Chyba zakupię sobie jednak Call of Duty 2, ale jak macie mi coś jeszcze do polecenia to bardzo proszę  

A co powiecie o grze Medal of Honor War Chest?
Gra jest dość stara, ale myślę że jara. Grał w to ktoś? Co o tym sądzicie?

I chciałbym podziękować wszystkim, którzy do tej pory pomagają mi wybrać grę XD.

Boba Fett:

--- Cytuj ---A co powiecie o grze Medal of Honor War Chest?
Gra jest dość stara, ale myślę że jara. Grał w to ktoś? Co o tym sądzicie?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli już tak bardzo Ci zależy na jakieś grze z serii Medal of Honor, to polecałbym Ci albo MoH: Breakthru lub Pacific Assault. Dlaczego te? Grałem w większość ,,medali" ( w tym w dwa najstarsze na ,,pleja" jedynkę) i tylko te dwa dodatki są jeszcze w miarę. Ten pierwszy jest dosyć długi, ma ciekawe lokacje i misje (choć połowa z nich nie różni się od tych z Allied Assault), a ten drugi, prócz tego, że jest też dosyć długi, ma ciekawą i klimatyczną rozgrywkę.
Sądzę jednak, że jeśli byś się zgodził na pierwszą opcję zaproponowaną przeze mnie (MoH:B), to istniałaby możliwość zakupu podstawki (MoH:AA) wraz z dwoma dodatkami (wspomniany Breakthru oraz Spearhead).

Walar:
Ale Medal of Honor War Chest to jest pakiet zawierający:
Medal of Honor Allied Assault,
Medal of Honor: Allied Assault Spearhead,
Medal of Honor: Breakthrough.
Więc jak to kupię to nie będę musiał robić tak jak mówiłeś:

--- Cytuj ---Sądzę jednak, że jeśli byś się zgodził na pierwszą opcję zaproponowaną przeze mnie (MoH:B), to istniałaby możliwość zakupu podstawki (MoH:AA) wraz z dwoma dodatkami (wspomniany Breakthru oraz Spearhead).
--- Koniec cytatu ---
tylko wszystko będę miał w jednym pudełku! A ten pakiet kosztuje w granicach 50 zł, a w necie można kupić jeszcze taniej!

Boba Fett:
Ano, moja pomyłka, zapomniałem, iż War Chest to właśnie komplet AA plus te dwa dodatki... Właśnie dosyć niedawno grałem we wszystkie części po kolei i powiem Ci, że tylko MoH:B jest warta swego, reszta to już tak mnie... nie wiem, czy opłaca Ci się wydawać 50 zł (lub trochę mniej) na gry, które raz przejdziesz, a potem zapomnisz o nich na dość długo. Multiplayer również nie powala, więc to nie będzie zbytni atut... Nadal Ci proponuję tego Call of Duty 2 lub pierwszą część+dodatek. Tego War Chest zakupiłbym w ostateczności...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej