Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Euro 2012
Julian:
Ja również mam nadzieje że Polska zdąży z przygotowaniami i EURO 2012 odbędzie sie w naszym kraju.Mam również nadzieje że od 2012 roku słowa Polska nie będzie sie kojarzyło z nieprzygotowanymi mistrzostwami europy
Robben:
Zostało jeszcze 4 lata do mistrzostw Europy, a narazie nic niewidać, żeby Polska cokolwiek w tej sprawie zrobiła, ale liczę na to, że przez te 4 lata zdążymy z przygotowaniami. EURO 2012 musi się bez wątpienia odbyć w naszym kraju, bo jeśli będzie inaczej, to będzie taki wstyd że się w głowie nie mieści. Dostaliśmy wielką szansę, by się u nas odbyło EURO, więc było by katastrofą tego nie wykorzystać.
Freek:
Nie mam obaw co do odebrania nam EURO , bardziej martwie się o Ukraine , podobno większość meczy ma się odbyć w Polsce , w sumie mi to pasuje , ale i tak będe musiał jechać do np Gdańska , bo w moim mieście nie będzie meczy
Rysownik:
Pewnie zostanę teraz zaatakowany, ale co mi tam. Ja jestem przeciw Euro. Uważam, że te pieniądze na stadiony powinni przeznaczyć na coś innego. Bo co nam da Euro? Prestiż? Wolę te mln mieszkań niż prestiż. Wg mnie polscy piłkarze mogą grać gdziekolwiek, a i tak dadzą z siebie prawie wszystko (tzn. znów nie przejdą do finałów). Mam gdzieś, czy polska reprezentacja wygra, czy przegra, czy może urządzi sobie libację i nie stawi się na boisko. Wolę grać na WF-ie w "gałę", niż tak jak większość telekibiców z piwem, czipsami, pilotem w ręce i z brzuchem troskliwie hodowanym przed ekranem. Irytuje mnie to, że piłka=piwo, a mecz=kibic+alkohol+bejsbol=rozróba.
Szarleǰ:
--- Cytuj ---Irytuje mnie to, że piłka=piwo, a mecz=kibic+alkohol+bejsbol=rozróba.
--- Koniec cytatu ---
Pieprzone stereotypy. Są miliony normalnych kibiców piłki nożnej na tym świecie, a fakt że kilka procent z nich zamiast spokojnie obejrzeć mecz woli iść się tłuc to już inna sprawa. To że masz polską reprezentacje w dupie to znaczy że nie jesteś patriotą i już.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej