Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Euro 2012
Dementor:
Wiem, że prawie wszyscy z was są fanami piłki nożnej, jednak powiem prawdę na temat Euro 2012 w Polsce-ÂŻAL. Minął już rok, czy widzieliście jaką budowę na euro? Polski rząd nic nie robi, aby kibice byli zadowoleni z siedzenia na nowych fotelach na NOWYCH stadionach. Kiedy Ci głupcy wybudują hotele, autostrady i stadiony, gdzie? Ukraina już od dawna zaczęła roboty. Może to okrutrna prawda, ale prawda. Jednak na pocieszenie powiem Wam, że gdy Portugalczyką przyznano Euro to CAÂŁY ROK ÂŚWIĂTOWALI, zanim się wzięli do pracy, może nie wszystko stracone?
Patty:
Musi się odbyć. Choćby na polnej drodze. Dlaczego? Ponieważ wtedy staniemy się pośmiewiskiem świata. ÂŻe do niczego Polacy nie potrafią się zabrać. ÂŻe się lenią. Wtedy byłby problem np. z zatrudnieniem za granicą. Pracodawcy będą uprzedzeni o tym, jak Polska zawaliła sprawę z Euro 2012.
EDIT: stachu king, nie możemy zrobić dróg przez środek lasu (zakładając z twojej pełnej przecinków wypowiedzi, że te drogi w lesie w ogóle będą), ponieważ Unia Europejska się zdenerwuje, że nie mamy standardów i odbiorą nam prawa do organizowania 2012. Przy okazji, ekolodzy też się wtrącą, że niby nie można niszczyć lasów itp. (Patrz Dolina Rospudy).
stachu king:
Heh,ludzie,przesadzacie,te igrzyska,się odbędą, może nie być autostrad,przecież można jechać naewt środkiem lasu,stadiony też już budują,tylko,media jęczą że się nie uda,ale popatrzcie ,już nie jęczą,dlaczego?Bo wszystko idze dobrze,media wytykają politykom wrzystko co złe,a to,co dobre przemiolczają,trochę głupio że jesteśmy w cieniu ukrainy bo finał ma być w kijowie i największy tez ma być kijów.Mały problem będzie tez z biletami ale się chyba wyrobimy.A zgadnijcie,co się stanie ze stadionami po mistrzostwach?ZOSTANÂĄ SPRYWATYZOWANE!
pozdrawiam
stachu
Enzo:
IMO mistrzostwa Europy w 2012 roku nie mają za dużej szansy na odbycie się, choć gorąco wierzę w to, że uda im się zorganizować finały ME. Wydaje mi się, że myśląc racjonalnie to wyszło by na to, że przez grubo ponad 50 lat po wojnie Polska nie wybudowała żadnego porządnego stadionu to w 3 lata ma się udać wybudować takowe? Zresztą infrastruktura dróg leży, trzeba zrobić masę nowych autostrad etc. Z obecnym rządem nie mamy, co chyba liczyć na nowe drogi czy stadiony.
Pzdr. Enzo
Dowódca Paladynów:
Mam nadzieję że EURO2012 się odbędzie.Może tego nie widać,bo się przygotowujemy,ale już gadają o tym wydarzeniu.Jednak nie wiem czy Polska zdąży się przygotować.Muszą zbudować stadiony,autostradyitp.Mam nadzieję,że się wyrobimy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej