Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Euro 2012

<< < (4/4)

Dragosani:

--- Cytuj ---To że masz polską reprezentacje w dupie to znaczy że nie jesteś patriotą i już.
--- Koniec cytatu ---

Nie ma to jak zdrowe podejście do patriotyzmu. Drogi Pinacie, Nie wszyscy Polacy muszą być wiernymi kibicami polskiej reprezentacji. Ba, nie wszyscy Polacy muszą w ogóle lubić piłkę nożną! Ale czy to od razy dyskwalifikuje ich, jako patriotów?

Ale żeby nie było offtopu...

Ja, podobnie jak RKiP wolałbym, gdyby pieniądze przeznaczone na Euro, zostały wydane na jakiś bardziej pożyteczny cel. Choćby te milion mieszkań. Bowiem co nam przyniesie Euro? Chwilowa i wątpliwa sławę? ÂŚmiem wątpić.

Szarleǰ:
Chodzi o to że jeśli gość ma głęboko w dupie kogoś, kto reprezentuje nasz kraj to ciężko go patriotą nazywać.

--- Cytuj ---Ja, podobnie jak RKiP wolałbym, gdyby pieniądze przeznaczone na Euro, zostały wydane na jakiś bardziej pożyteczny cel. Choćby te milion mieszkań.
--- Koniec cytatu ---

Ty byś wolał, kto inny nie. Widocznie nie jest to sprawa tak pilna, aby odmawiać sobie czegoś takiego jak mistrzostwa europy w Polsce. Może poczekać.

--- Cytuj ---Bowiem co nam przyniesie Euro? Chwilowa i wątpliwa sławę? ÂŚmiem wątpić.
--- Koniec cytatu ---

Jaką znowu sławę... Jak tak to czytam sobie to czuje się zagubiony. Weź ty dowiedz się trochę o świecie czy coś, zamiast łapać dziewice na czarne msze.

--- Cytuj ---Drogi Pinacie
--- Koniec cytatu ---

Peanacie. Każdy wie jak się to czyta ale nie musisz tak tego podkreślać.

Rysownik:
Drogi Peanucie. Nie mówię, że mam tych gości w gdzieś. Mam gdzieś czy wygrają, czy przegrają. Jeśli zginą, bo kierowca autobusu reprezentacji był pod wpływem narkotyków, to się tym przejmę. Ale nie przejmę się wynikami.

--- Cytat: Peanut w 29 Sierpień 2008, 13:53:50 ---
--- Cytuj ---Bowiem co nam przyniesie Euro? Chwilowa i wątpliwa sławę? Śmiem wątpić.
--- Koniec cytatu ---

Jaką znowu sławę... Jak tak to czytam sobie to czuje się zagubiony.

--- Koniec cytatu ---
To co nam da to "Sreuro"?
P.S. Zauważyłem, że Peanut napisał swój nick "Peanacie".

user no. 11627:
Ekhm, wracając do tematu:
--- Cytuj ---Jak myślicie czy Euro 2012 się odbędzie ?
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem mimo wszystko ME w Polsce się odbędą. Co prawda raczej wątpię, że zbudują te autostrady i hotele ale może chociaż stadiony uda im się przygotować.
--- Cytuj ---Pewnie się odbędzie, ale stadion będzie ( jak będzie ) Made in China, bo Polacy nie mają zapędu,
--- Koniec cytatu ---
Heh, raczej będzie Made in China bo ponoć Chińczycy mają startować do przetargu, a jak wiadomo to bardzo konkurencyjna "firma". Boję się tylko tego, żeby te stadiony nie rozpadły się zaraz po zakończeniu mistrzostw...

Rysownik:
Już wiem co nam da Euro i cofam słowa, że go nie chcę. Po pierwsze, gdyby nie Euro to rząd nigdy by nie zaczał tych autostrad. Po za tym to wydarzenie ściągnie do nas turystów, którzy zostawią u nas pieniądze. W sumie warto poświęcić te kilkaset mln PLN. Ale to i tak nie zmieni mojego stosunku do piłki nożnej. Pewnie PZPN weźmie "trochę" pieniędzy na stadion. I nikt mnie nie przekona, że piłka nie wyzwala agresji, szczególnie z piwem. Szacunek dla tych co   piłka nie= piwo. Tak więc Euro wg mnie ma sens tylko ekonomiczny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej