Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Niedopatrzebnie PB w gothic 1!
Yeed:
--- Cytuj ---tu akurat nie masz racji, thorus jest neutralny tak jakby nie widział i nie slyszał co się dzieje stoi przed wejściem do górnego miasta i nadal możemy rozpocząć z nim dialog jak gdyby nigdy nic.
--- Koniec cytatu ---
Pokuszę się o włączenie G1......
Bo rzucają się na ciebie wtedy wszyscy strażnicy do jakich się zbliżysz łącznie z thorusem....zresztą po teleporcie mistrzu wyrzynasz wszystkich w siedzibie magów i co stoisz tam???? Idziesz przecież dalej :P..czyli thorus nie musi do ciebie iść...wystarczy, że ty podejdziesz do niego i rzuca się na ciebie...bzdura z tym że jest neutralny
Obrażasz mnie Dante sugerując, że gram na kodach.
gorn99:
--- Cytat: Yeed ---Pokuszę się o włączenie G1......
Bo rzucają się na ciebie wtedy wszyscy strażnicy do jakich się zbliżysz łącznie z thorusem....zresztą po teleporcie mistrzu wyrzynasz wszystkich w siedzibie magów i co stoisz tam???? Idziesz przecież dalej :P..czyli thorus nie musi do ciebie iść...wystarczy, że ty podejdziesz do niego i rzuca się na ciebie...bzdura z tym że jest neutralny
--- Koniec cytatu ---
to zobacz, bo mówię ci że póki nie podniesiesz na niego ręki to nic do ciebie nie ma a poza tym i tak jest nieśmiertelny.
Yeed:
--- Cytuj ---to zobacz, bo mówię ci że póki nie podniesiesz na niego ręki to nic do ciebie nie ma a poza tym i tak jest nieśmiertelny.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Ale dla czystości..mówię o grze bez kodów. Bo jeżeli takowych używasz to oczywiście idziemy na "impreze" ^^
--- Koniec cytatu ---
Primo 1 Nie gram na kodach i nigdy nie grałem
Primo 2 nie życzę sobie głupich insynuacji, bo nie jestem lamą
Hmmmm...Gomez też jest NIEÂŚMIERTELNY a go jednak zabijamy w tym momencie :P
Tak samo jest z Thorusem..jest nieśmiertelny DO TEGO MOMENTU ale od rzeźni w SO już nie
Sprawdzę innym razem bo nie mam sava (Gram w mroczne tajemnice)
nie omieszkam udowodnić, że jednak mam rację...jeśli nie to przeproszę za upartośc
Dante:
Jakbyś wyszedł jak sugerujesz to wątpie czy byś wytrzymał cały napór ludzi SO. Ale wróćmy do tematu czy fabuła karze ci zabić Thorusa? Nie, więc koniec tematu.
Yeed:
--- Cytuj ---Jakbyś wyszedł jak sugerujesz to wątpie czy byś wytrzymał cały napór ludzi SO. Ale wróćmy do tematu czy fabuła karze ci zabić Thorusa? Nie, więc koniec tematu.
--- Koniec cytatu ---
Hm..ja nie miałem najmniejszych problemów z ludźmi w So.....tylko trzeba umiejętnie to robić
Hm...przykre, że miałeś takie problemy...warto poćwiczyć..może kiedyś się uda
Thorusa nie trzeba zabijać..ale jak już mówiłem..
zazwyczaj gracz wyżyna w tym czasie wszystkich więc niechybnie thorus
też trafia pod zbroczoną krwią klingę i ginie co oznacza, że nie powinno go być dalej a jest
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej