Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dobro czy zło?

<< < (3/6) > >>

KrzyKacz:
A ja się wyłamię i przejdę grę po stronie zła  

Mnie tam zawsze podczas grania w Gothica brało na złą stronę. I wreszcie będę mógł się jej oddać bez reszty :P

Edit: Próbując dowartościować mojego posta   dodam, że zawsze grając w gry RPG wybieram (jeśli tylko istnieje taka opcja) "ciemną stronę mocy". Zazwyczaj postacie po tej stronie barykady są bardziej zarysowane i szybciej wpadają w pamięć. Nie licząc faktu, że nie dzieląc się pieniędzmi z biednymi, nadstawianiem karku za darmo i innymi podobnymi wyskokami reperuję sobie braki pieniężne. No i "last, but not least": bycie złym jest naprawdę klimatyczne, szczególnie w takiej grze jak Gothic.

Bartold666:
Po kolei..
Najpierw dobro, potem zło
Ale pewnie będę musiał grac co najmniej 5 razy (broń biała [jedno- i dwuręczna], mag, myśliwy, złodziej)

Panowie KrzyKacz i Bartold666 otrzymują słowne upomnienie, za pisanie postów pozbawionych jakiejkolwiek wartości. Następnym razem może się to skończyć inaczej. /// Reinmar

Chojrak:
Ja najpierw dobro puźniej/później zło, ale i tak zagram kilkanascie razy w G3.    

Nie poświęciłeś się przy pisaniu tej odpowiedzi... tak jak przy większości pozostałych. Proszę, byś pisał je dłuższe i sensowniejsze (i oczywiście na temat (!)), bo już raz zostałeś ukarany. - [Boba Fett]

Sir_William:

Gronan:
Ja tak samo jak Sir_William uwielbiam Nordmar. Wiec zagram dobrem w klanie Nordmarskim (sa chyba 3 czy 4) a potem zlem czyli jak prawie wszyscy z nas na tym forum. Po przczytaniu opowiesci Miltena (tydzien z Gothic 3 dzien drugi) postanowilem dolaczyc do Klanu Mlota

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej