Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dobro czy zło?

<< < (2/6) > >>

Daedagor:
Na początek przejde grę "dobrem" żeby zobaczyć jak to się gra czy fajnie jest tłuc orków albo poprostu spróbować przejsć gre dwoma sposobami jednak z tego co słyszałem jest aż 16 gildi więc będzie z czego wyberać.A co do zła też spróbuje zobaczyć jak pierwszy raz w Gothicu jest się złym i żeby orkowie cię szanowali.Dlatego spróbuje przejść gre dwoma sposobami i dobrem i złem.POLECAM.

Arthas:
Bez wahania, od początku gry wybiorę stronę "Dobra". Niemal we wszystkich grach cRPG wybieram właśnie tą ścieżkę, po prostu lubię być dobrą postacią, pomagać innym, czynić dobro, bronić niewinnych itd. W dodatku kusi mnie możliwość zostania paladynem/buntownikiem po stronie króla Rhobara, sprzymierzenie się z nim i pomoc mu w obronie kraju. Po ukończeniu gry po stronie porządku, ładu, sprawiedliwości - dobra, myślę, iż spróbuję swych sił w graniu postacią złą, stanę po stronie Beliara.

Metztli:
Wątpie rzebym umiała być ``dobra`` w grze, zawsze jestem na wskroś złą postacią mordującą każdego kto mnie rozzłości...  Dlatego Gothica3 przejdę jak zwykle załatwiając sprawy po swojemu... ogniem i mieczem

Shaol:
Mowicie strone dobra lub tez strona zla...

A czy macie juz pojecie w kogo sie wcielic zeby byc postacia dobra czy tez zla?

Jak pojde za Lee i bede walczyc u jego boku... Bo ta postac zrobila na mnie najwieksze wrazenie ze wszystkich NPC. Mam nadzieje ze jednak Lee wcieli sie w postac dobra =]] Zawsze i wszedzie za Lee bede ; )

Khaleb:
Oczywiste jest to ze najpierw kazdy chce przejsc gre po stronie "dobra", poniewaz w poprzednich czesciach gry nie bylo mozliwosci przejscia jej po stronie zla- tu sie pojawia kwestia przyzwyczajenia przynajmniej w mnie.Ja zrobie tak na pewno w G3, chociaz po pierwszym zakonczeniu gry bedze oczekiwal innego wiec zagram jako zla postac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej